Új licitálós oldal
  • Proudie
    Szia Szatmiki,
    Mindössze abból gondolom, hogy nincs valódi nyertese a TS-nek, hogy a lezárt aukciókba belépve Drzsuzsát látod nyertesként, de ha belelépsz és megnézed újra, xavi a nyertes. Itt most vagy xavi, vagy Drzsuzsa a nyertes, így mindketten igényt tarthatnának a gépre, de ilyen nincs, mivel egy aukciót csak egyvalaki vihet hivatalosan. A másik pedig, ahogy írtam, Drzsuzsa után nyomtam egy licitet, ami előfordulhatott volna, hogy az adatátvitel miatt esetleg nem érkezett be időben, de abban az esetben, hogy xavi licitje beérkezett, 10 másodperccel nőtt az idő, tehát evidens, hogy az enyémnek is be kellett volna érkeznie (megjegyzem: nálam nem volt hiba a netkapcsolattal. Ez tehát egy hibás aukció, amit ilyen esetben törölnek és az összes kreditet visszanyomják. Legalábbis eddig így volt. Kaptam vissza már így kreditet néhányszor, de sokkal gyorsabban, mint most.
    Sajnos visszajelzést nem kaptam még a levelemre, amit küldtem nekik, de remélhetőleg mielőbb lesz válasz.
    Ebből a megközelítésből lehet, hogy igazad van, hiszen a "sok kicsi sokra megy" elven nyerhet többet a cég. Több licit, magasabb eladási ár. Ez a látogatók számának növekedésével lehet egyenesen arányos. Csak hát a rendszer haldoklik...
    Én nem akarok rosszat a cégnek, sem magamnak. Azért játszom, mert élvezem ezt és szükségem van egy asztali gépre, mint a TS vagy Pavilion, így pedig izgalamasabb. Ilyen látható hibáknál azonban elvárom, hogy a kredit visszakerüljön, hiszen az aukció hibás volt. Eddig nem kellett írnom nekik, mert jött magától.
    A Pavilionnál semmi látható nyoma nincs a hibának, de ezért vagyok kíváncsi nekem8 tapasztalatára, hogy lássuk, tényleg nincs hiba és csak összeesküvés-elméleteket gyártunk vagy van hiba és akkor azt is törlik.
    Üdv,
    Proudie