Új licitálós oldal
-
Proudie #1204 Hááát, erre nem kapunk választ. Szerintem. Bár az automata nem mindig dob törvényszerűen 3 mp-nél, ezért van az, hogy amikor valakik automatáznak mindenki kiszáll, majd amikor elfogy vagy megunja az egyik esetleg 1mp-nél dob az automata, jönnek a klikkek.
Én még mindig nem kaptam vissza a krediteket a Touchsmartból, így ebben a licitben is csak "nyamvadt" 257 kreditet tudtam ellövöldözni :( Pedig nagyon számítottam rá, hogy megérkezik és akkor hajrá játsszunk még asztali HP-ra! Na ez tényleg veszteség a Yoodlinak!!! Nem jó ez így és egyre inkább azt érzem, hogy ha visszakapom a kreditjeimet a TS-ből, ellövöldözöm és csumi Yoodli.
Mindent meg lehet magyarázni, de úgy gondolom, hogy türelmes ember létemre egyre inkább fogy a türelmem és a szenvedélyem.
Ne értsetek félre, nem nagyképűségből írom, de nem a lóvé miatt játszo(tta)m itt, ahogy sokan mások sem, hanem mert tetszett a dolog és jópofának tartottam az ilyenfajta értékesítési módot. Most pedig úgy érzem, hogy egy tesztoldalt próbálgatok, és amikor tényleg egy napot és 30 rugót rááldozok valamire (amit még mindig nem kaptam vissza) és utána hibás lesz a licit (mint soxor), úgy érzem - és talán jogosan -, hogy velem szórakoznak, velem teszteltetnek. Strandon vagy étteremben szívesebben töltöttem volna az időmet, mint a monitor előtt figyelve, begörcsölt mutatóujjal a bal egéren, adrenalint pumpálva minden licitem előtt.
Puntogo, Te vagy közülünk a legtürelmesebb és legmegértőbb ebben a témában. Kíváncsi vagyok, meddig bírod...