Új licitálós oldal
  • szatimiki
    Sziasztok!
    Hát Én sem vagyok a legelégedettebb licitáló.
    Igaza van Hatosfogatnak, hogy a Yoodli semmit sem veszít ha törli az aukciót, itt csak a licitálók veszítenek rengeteg időt s hát az idő pénz........
    Abban az esetben veszítene a Yoodli csak ,ha odaadná a nyertesnek a terméket s mivel az Ő hibájukból állt le a rendszer a többi licitálónak visszautalná a krediteket (persze most magam felé hajlik a kezem, mint a HP DV7-es vesztes-nyertese)
    Lassan már tényleg csak egy SZERENCSEJÁTÉK lesz, az lesz a szerencsés nyertes akinél úgy hibázik a rendszer, hogy Ő volt elől :)
    Tisztelt Yoodli!
    Ki lehetne-e küszöbölni azt, hogy több automata licitáló esetén aki az automata licit alőtt elől állt annak ne dobjon licitet hiszen akkor neki nem kellene licitálni, mivel Ő áll elől. Ennek a hibánek köszönhető az is, hogy láttam már másnál, hogy 4-5 automata licitálónál többször is elöfordult az, hogy mindenkit egyszerre licitáltatott a rendszer s ezen belül volt akitől ugyanazon másodpercben kétszer is vont kreditet (Hp Touchsmart Szuzska esetében Én legalább 15 alkalommal láttam, így Ő annyi kretit hátrányt szenved ahányszor duplán vont tőle a rendszer)
    Még egy kérdés: Ha két licitáló ugyanannyi kredittel száll be automata licitbe ugyanazon pillanatban mi dönti el KI A NYERTES ha egyszerre fogy el a kreditjük (s más nem száll be), mert jelen esetben a SZERENCSE szerintem ,s ugye ez nem szerencsejáték!!!