Új licitálós oldal
-
padret #1195 Kedves Yoodli,
Köszönöm én is a választ, igaz a cron-okban végzett munka nem tudom hogyan tudja befolyásolni a licitálók által manuálisan püfölt licit órát, ráadásul nem előbb utóbb érik egymást utol, hanem folyamatosan és azonnal...
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ez így nekem még mindíg sántít, de lépjünk túl ezen.
A következő kérdés, még mindíg az-hogy mikor fogtok a végére érni a kétes kimenetelű pl. grillsütő aukciónak, vagy tudnék még sorolni párat.
Harmadszor, tényleg díjazom a barátságos hangvételű levelet, a kredit visszavonásokkal kapcsolatban, de ezt én még mindíg nem tudom elfogadni, több okból kifolyólag.
Ti nem egy bank vagytok, hanem egy szipla gazdasági társulás, és ha elvesztek valamit az ember számlájáról, akkor legalább az lenne a minimum, hogy megmondjátok melyik tranzakcióm volt hibás, és legalább feltűntetnétek a kredit historiában is (már csak a fairplay miatt, hogy szerencsétlen licitálók, akik milliókat adnak át nektek jóhiszeműleg, meg tudják nézni, "áhá itt kaptam kétszer, itt meg viiszavonta a Yoodli").
Így a válaszotokat nem tudom elfogadni, nem vagyok meggyőzve, és egyelőre nem is vásárlok tőletek több licitet.
Ettől függetlenül sok sikert kívánok mindenkinek a licitáláshoz, és bízom abban, hogy talán egyszer tényleg megszűnik minden probléma.
Üdv.Padret