Új licitálós oldal
-
hatosfogat #1185 Kedves Bub. Én ahogy már korábban is írtam, megértelek. Ha pórul jártál, és úgy érzed ebben a yoodli a ludas, igenis tedd meg azt amit a szíved szerint meg kell tenni. A demokratikus piaci rendszernek ez az alapvető szabálya.
Puntogo: Az írásod többségével egyetértek, ami nem is csoda, hiszen azt hiszem már elég világosan leírtam én is, hogy mit gondolok. A legnagyobb probléma a kommunikáció teljes hiánya. Egyszerűen nem tudom tolerálni, hogy visszavesznek - most már másodszor - 100 kreditemet, és még csak magyarázatot sem kapok rá, hogy miért. Illetve csak akkor kapok, ha megreklamáltam, de akkor is csak egy pongyola "korábban duplán számoltunk, most visszevettük"-öt. Ilyen bőbeszédű kommunikáció után higyje ezt el az ember...
A vásárlós, autó eladós példáddal nem tudok egyet érteni, mert szerintem az informatikai problémák a yoodli belügyei. Nekünk vevőknek teljesen mindegy, hogy a cég saját alkalmazottai vagy egy alvállalkozó hibázik, mi jogilag is és kommunikációt tekintve is a yoodlival állunk kapcsolatban.
A hibásan lezárult licitekkel kapcsoaltban megint teljesen egyetértek. Informatikusként meg tudom érteni, ha gondok vannak, de azt már nem, ha utólag nincsenek a gondok önként, mindenféle reklamáció nélkül, megfelelően kommunikáltan "elsimítva". Zárójelben jegyzem meg, hogy személyes véleményem szerint ezeknek a gondoknak az okozója nem kis részben a szoftvernek azon része, ami hm... "okossá" teszi a licitmotort. Mindenki értse ahogy akarja. A lényeg, hogy ha már így van, akkor pláne pedánsan oda kellene figyelni, hogy a problémás esetek megfelelően legyenek kezelve.
Végül a teljesség kedvéért és azért, hogy korrekten mind a pozitívumok mind a negatívumok megemlítésre kerüljenek: A mai nap kaptam egy udvarias levelet, amiben arról tájékoztattak, hogy a laptop licitjét visszavonták, és a krediteket jóváírták. Mindezt ezúttal anélkül, hogy előtte reklamáltam volna. Így kellene mindig csinálni!