Új licitálós oldal
  • bub01
    Kedves Puntogo!
    Hidd el nekem, nem akartam azzal tölteni az időmet hogy mások játékát tönkretegyem, de nem hagytak más választást, és igen játszottam máshol is, bár keveset. Nem az a bajom, ahogy az oldal működik, nagyon sokat néztem, és tetszett is a működése. Mindaddig semmi bajom ezzel, amíg a kommunikáció megfelelő, és ha hibáznak azt elismerik, valamit tesznek is ellene, és nem csak a saját érdekeiket nézik. Annyira semmibe veszik a felhasználókat, akikről semmit se tudnak, mintha mindenki teljesen hülye lenne, ők meg a királyok, a királynak meg mindig igaza van.
    Én személy szerint felajánlottam nekik a békés rendezést, de külön kérték, hogy ezt hagyjuk, a rendszer tökéletes, a hiba bennem van. Nem tudom ha te eddig 2-szer nyertél volna összesen, és az oldal percekig írja hogy lezárt, örülsz, és minden, utána egy "nagytestvér" által üzemeltetett automata 2-4 perc után újra kattint és a licit megy tovább mit tennél. Mindenről készítettem képernyő mentést, el is küldtem, de ennek ellenére nem adnak semmi magyarázatot, csak annyit, hogy nem én nyertem hanem más és kész. Már az ÁSZF-nek sem akarnak eleget tenni és ilyen esetben újra indítani az aukciót, hanem a beszedett pénzt zsebrerakni és kész. Én elhiszem, hogy ez sok embernek okoz Örömet, nekem is az volt, akkor is ha csak játszottam, mert játszani márpedig jó, de hány és hány embernek veszik el a pénzét, aki nem csak játszani akar hanem, tisztességesen nyerni. Ez így már nem más mint ahogy a jogász fogalmazott:"a megtévesztéssel, a puszta pénzbefizetés (illetve az erre való ösztönzés) tűnik ki a cég üzletpolitikájából,"