Új licitálós oldal
-
bub01 #1178 Puntogo: igen látom te sokat használod a rendszert, és "sokat" nyertél is, ezért megértem azt is amit te írtál. Én viszont aki már vesztett el licitet 3-at is úgy, hogy kiírta megnyertem, vagy ugye a múltkori 8 órás csúsztatás, ahol nem tudtam maradni, pedig kevés dolognál próbálkozom, azt ennél egy kicsit bosszantóbb, hogy lenyelt mondjuk 70e forintomat. Nem a pénzzel lenne a gond, hanem, hogy ez mind rendszerhiba volt, és nincs időm előtte ülni folyamatosan, várni mikor lehet licitálni, mikor engedik el, hogy kizárólag a felhasználók használják. A hétvégét rászántam arra is, hogy egy erre írt programmal megnézzem, egy-egy felhasználó mennyit költ, egy egy terméknél. Ezek a statisztikák alapján meglepne ha a "nagytestvér" nem irányítaná a licitek lefolyását. Én mindenesetre, most mindent meg fogok tenni, hogy ezt az oldalt minél hamarabb bezárják. Ezért megmozgatok minden ismeretségemet, mert nem fogom hagyni, hogy annyit válaszoljanak, menjek a francba, rosszul láttam, nem is én nyertem, vagy ne is válaszoljanak. Szóval itt a másik oldal, nem érdekel más, mint hogy bezárják!!!!!