Új licitálós oldal
  • puntogo
    Kedves yoodlizók!
    Közlöm előre, nem a yoodli jogi képviselője vagyok és nem
    nagyon fog érdekelni ki mit gondol.
    Csupán tapasztalataimat osztom meg veletek.
    Nem sorolnám hol licitáltam eddig,azaz még hol játszom a yoodlin
    mellet, mert ez nem a reklám helye.
    Mondókám végén azt is le írom hogy én miben marasztalom
    el a Nagy Testvér.

Mióta megy a yoodli az igaz hogy vannak ilyen ,meg olyan hibák is.
    Én azt érzékelem személy szerint hogy a yoodli is küzd a hibák
    ellen.

Hatosfogatnak teljesen igaza van. ::::

( Arról nem is beszélve, hogy ha az ember nem lehet biztos abban, hogy az aukciók biztonságban lefutnak - és ha netán nem, akkor később megismétlik -, akkor nem vásárol úgy kreditet sem, hiszen kredit visszavásárlás nincs. Ha hiba történik, és nincs garancia, hogy ugyanaz a licit újra kiírásra kerül, akkor nézegetheti a delikvens sok feltöltött kreditjét, kénytelen elkölteni olyasmire ami nem is kellene.)

Most jön a DE, szerintem a Nagy Testvér SEM HÜLYE, hogy le megy neki egy licit, PL: egy 170000ft-os termékre be folyik nekik 3-4százezer ft
    a licitekből, majd rendszer hiba miatt törölnie kell az egészet,és még a krediteket is vissza kell adnia,mert ugye ha gond van ez kell történjen. Ez szerintetek miért is lenne nekik jó??
    Ez olyan mint ha ma eladod a kocsidat, pénz a zsebbe.
    Erre másnap vissza hozzák olyan hibával a kocsidat amiről te sem tudtál
    és nem is tehetsz róla,és vissza kell adnod a pénzt ha korrekt akarsz lenni.Tudom azt mondjátok, ők tehetnek mindenről, igen ha közülük való az informatikus, de ha ők is fizetnek ezért egy cégnek akit meg bíztak,akkor az a cég tehet az egészről.Mi ezt nem tudhatjuk.
    Kb. szerintem ők is ezt érzik egy rendszerhibás licitnél,
    fizetünk valamiért, ami még mindig nem tökéletes.

Persze bele lehet kötni abba amit most le írtam,tudom ez nem tökéletes példa,de nem is az volt vele a szándékom, mindenki úgy érti ahogy akarja.
    A lényeg, nekik sem jó ha vissza kell adni azt kreditet ami a zsebükbe volt már.
    Én részemről,valószínű hogy új informatikusok után néznék ennyi rendszer hiba után, vagy keményen köd béreznék.
    Bár azzal a hibák nem szűnnek meg.
    Mid ezek ellenére,nekem is, meg sokunknak van van már nyereménye itt.
    Van olyan hely ahol esélyed sincs a nyerésre, vagy ha igen, akkor nagyon sokba kerül a termék, mire a tied lesz.
    Ezeket az oldalakat az ember max egyszer ki próbálja és soha többet
    nem megy vissza.Tiszta le húzás, és nincs megveszem gomb.
    Remélem a kisördög olvassa a sorokat és talán meg szólal, mert ő is tudna mesélni érdekes dolgokat más oldalakról.
    Összefoglalva:: Vannak hibák ez tény,de nem hinném hogy a yoodlisok a felelősek 100%-ban a felmerülő hibák miatt, mert a pénz nekik is pénz,
    és ha sok a gond le kopnak a játékosok,és gondolom ezzel ők is tisztába vannak.

Ami miatt elmarasztalnám inkább a Nagy Testvért,
    ahogy már írták előttem szolok.
    Kommunikáció hiánya, ugye mi volnánk a fogyasztók,
    akiket minden változásról vagy történésről tájékoztatni illene.
    Kredit elvételek ezen módjával sem értek egyet,ha a gép nem a játékos hibájából kétszer adta hozzá az összeget és nem szóltok azonnal,akkor ez a ti saratok.
    Ha a boltba be mész cipőt venni, és fel van árazva 5000ft-ra és a pénztáros közli veled el van árazva a cipő mert 10000ft-ba kerül,akkor is 5000ft köteles oda adni mert az volt feltüntetve a terméken.
    Ezzel csak azt akarom érzékeltetni,ha duplán számolt a gépetek,ez a ti saratok, vagy megint az informatikusotok sara lehet.
    Vevőre nem lehet más hibáját át hárítani.

És még utoljára kérdezném, a múltkori HP Touchmart 245000FT BOLTI ÁRA VOLT. Most 265000ft lett. Miért emelkedett ennyit az ára??
    Ennyit nem romlott a jó magyar