Új licitálós oldal
  • hatosfogat
    Én holnap biztos, hogy fogok reklamálni. Ahogy írtam, megint elvettek kb. 100 kreditet szó nélkül. Most már nem érdekel, hogy a rendszer mikor mit számolt duplán. Nem én csináltam, nem az én hibám, csinálják meg jól. Ha nem jó, akkor meg nyeljék le a hibából származó kárukat, elegem van abból, hogy szó nélkül csak úgy eltűntetik a kreditjeimet. Legalább biztos lehetnék benne, hogy tényleg duplán számolt, és nem egyszerűen pénzhiányuk van, és így nyelik le az ember pénzét.

Erre jött a mai laptop licit, ami egy vicc volt. Körülbelül ötször állt meg percekre úgy, hogy közben kétszer nyertest hirdetett, majd fogta magát és mégis folytatta. A végén is ugyanígy zárult le. Hat vagy mennyi másodpercnél kifagyott, elérhetetlenné vált, majd mire percek múlva újra elérthető lett, már lezárult. Nem arról van szó, hogy 1-2mp-el a vége előtt nem veszi a klikkelést, mert ez elődorfulhat, hanem arról, hogy kifagy az egész, percekig, majd esélyt sem adva lezárul. Vissza fogom kérni a kreditjeimet, mert a hiba egyértelműen nem a gépemben és nem is a kapcsolatban volt, hanem a yoodli szervereiben.