Új licitálós oldal
-
hatosfogat #1169 Kedves Yoodli, az árakat már többször megbeszéltük. Természetesen tudom, hogy vannak ügyeskedők, nem is az ő áraikat várnánk el, korábban sem ezt tettük. Te magad írtad itt, hogy ha az árakkal gondunk van, akkor csak szóljunk. Nos, ezt tettem. ;) Nem konkrétan, mert lejárt licitnél már semmi értelme, hanem csak úgy általában, hogy aki meghatározza az árakat, az nézzen körül ismét, hogy a jövőben minél több termék versenyképes áron kerüljön kalapács alá.
A kommunikáció pedig sajnos továbbra is egyes alá. A múltkor elvettek tőlem kb. 100 kreditet arra hivatkozva, hogy valamikor korábban duplán írt jóvá a rendszer ennyit, és ezt korrigálták. Nos lehet, sajnos nem ellenőriztem minden kreditvásárlást utána azonnal, mert feltételeztem, hogy rendben működik. De nem is ez a gond. A gond az, hogy mindezt se szó se beszéd módon, zéró kommunikációval tettétek. Legalább küldhettetek volna egy emailt, hogy elnézést, rendszerhibát korrigáltunk, és visszavettünk ennyi meg ennyi kreditet, amit - dátum, óra, perc - ekkor és ekkor a rendszerünk duplán írt jóvá. Nem így történt, egy kukkot se szóltatok, és amikor rákérdeztem, akkor is csak annyit írtatok, hogy 100 kreditet visszavettetek duplázás miatt. De hogy mikor történt a duplázás, arról semmi infó, kutassan én fel. Vagy higyjem el és kész, hiszen olyan kiváló, hiba nélküli a rendszer...
A 8 órával eltolódott licitet inkább nem kommentálom, mások már megtették. De annyit hozzátennék - már nem először -, hogy ilyenkor nem azon kellene morfondírozni, hogy belenyúljatok-e vagy sem, hanem egyszerűen le kellene állítani a licitet, visszaadni a krediteket, és pár napon belül megismételni az egészet. Ez lenne a legtisztább megoldás. Ez a zéró kommunikáció és az, hogy mindent kénytelen megreklamálni az ember, különben semmi nem történik, elveszi az ember kedvét az egésztől.
Arról nem is beszélve, hogy ha az ember nem lehet biztos abban, hogy az aukciók biztonságban lefutnak - és ha netán nem, akkor később megismétlik -, akkor nem vásárol úgy kreditet sem, hiszen kredit visszavásárlás nincs. Ha hiba történik, és nincs garancia, hogy ugyanaz a licit újra kiírásra kerül, akkor nézegetheti a delikvens sok feltöltött kreditjét, kénytelen elkölteni olyasmire ami nem is kellene.