Új licitálós oldal
-
MikaH #1161 Sziasztok,
Ide találtam én is, mert a samsung tv és a laptop jól felQrta az agyamat, így keresgéltem a gugliban az oldalról szóló fórum után. bub01, igazad van, én is kitolásnak érzem, mert a reggeli folytatásra készültem...
A laptop zárása is elég érdekes volt, 02-nél kattintottam, azt már nem fogadta el, néhány perccel korábban még a 01-et is elfogadta a rendszer.
Végigolvastam a fórumot, többen írtátok, hogy visszakaptátok a krediteket aukció törlésnél. A teljeset visszakapta, akinél törölték? Mert én a samsung 82-es LED tv-nél nem. (Ez volt az, amikor órákra leállt a szerver, és újraindulás után nem lehetett már kreditet venni, mert csak egy üres fehér oldal jött - egyértelműen szerveroldali hiba.) Csak azt a részét kaptam vissza, amit a leállás utáni folytatástól beletoltam. Az meg külön kitolás volt, hogy az 500+ kredit mellé még lehetőségem sem volt többet venni, miután elfogyott nézhettem végig, ahogy más elviszi.
@puntogo, már nem 8-tól, hanem 9-től. Néha kukkants bele a hírekbe is.
A kiléptetés ellen javasolt időnként ráfrissíteni az oldalra. Akár a frissítés gombbal, akár f5-tel. Mióta kitapasztaltam és 15-20 percenként ráfrissítek, nem dob ki.