Új licitálós oldal
-
hatosfogat #1127 Ma kaptam egy sajnálkozó levelet, amiben érdeklődésemre válaszolva értesítettek, hogy az általam kb. másfél hónapja megnyert házimozit nem tudták és már nem is fugják tudni beszerezni. Pedig állítólag a licitre bocsátott termékekből egyet - a licit tárgyát - előre beszerzik...
Alternatívaként felajánlottak 3 másikat, de nekem egyik se kellett, mert nem Samsung és/vagy nem állóhangfalas. (Nekem Samsung kell az AnyNet miatt, a polcsugárzókat meg polc híján nem tudnám hova tenni.) Ráadásul az a kettő amelyikről infót találtam, bő 10-15 ezressel olcsóbb, mint az amit megnyertem...
Persze én is rákerestem, és találtam is egy Samsung állóhangfalas modellt, ami árban és tudásban is stimmel. Megírtam, hogy azt elfogadnám alternatívaként. Hamar válaszoltak, hogy sajnos annak a beszerzése is lassú lenne, de felajánlottak egy nagyobb modellt egész méltányos ráfizetéssel, és két hetes szállítási határidővel. Ezt végül elfogadtam.
Két dolog miatt írtam le mindezt. Az egyik, hogy Yoodli "nagy testvér"-nek javasolnám, hogy a jövőben csak akkor rakjanak ki licitre terméket, ha vagy beszerezték, vagy biztosak benne, hogy be fogják tudni szerezni.
A másik ok, hogy elmondjam, hogy tapasztalatom szerint meg lehet velük egyezni, ha gond van. Igaz, bepróbálkoztak egy olcsóbb "alternatívával" (melyik kereskedő nem teszi idehaza...), de hamar találtunk korrekt áron egy korrekt alternatívát. Igaz, másfél hónap várakozás után ezt el is várja az ember, de akkor is érdemesnek találtam megemlíteni, mert idehaza akad sajnos ellenpélda is bőven.
Most már csak meg kellene végre érkeznie a nyereményemnek. ;)