Új licitálós oldal
-
Nzoltan02 #1111 Hello Mindenki!
Csak egy személyes tapasztalatot szeretnék megosztani veletek. 8-án, azaz kedden kaptam egy sms-t a yoodlitól, hogy az általam rendelt cuccot várhatóan holnap, azaz 9-én, reggel 8 és d.u. 2 óra között fogják kiszállítani, ami mellesleg elég tág időintervallum, de ezzel még nincs is semmi gond. Gondoltam, ok, akkor itthon ülök egész nap, várom, hogy kihozzák. Hiába...sehol senki.
Erre ma(10-én) 13:15-kor rezeg a telefon, hív a yoodli, mellesleg épp a vizsgám közepén, így nem tudtam felvenni, de gondolom, a ház előtt várt.
Csak annyi a lényege a dolognak, hogy amiatt, hogy adminisztrációs szempontból tök szervezetlen az egész cég, pórul járt Ő is az üzemanyag ktg miatt, meg én is, mert vártam rá 9-én egész nap és ma sem tudtam átvenni a terméket. Gondolom, megint sok-sok e-mail-es egyeztetés után, majd jövő héten kiszállítják.
Ha belegondolok, mi lenne, ha dolgoznék és emiatt elúszott vna egy nap szabim.............. :S
Ezúton is szeretném kihangsúlyozni, hogy ezek ellenére sincs semmi problémám a yoodlival, korrektek, készségesek, csak egy picikét még szervezetlenek, úgy érzem.
Reméljük kialakul egy rendszer, sok sikert kívánok Nekik.
üdv:Nzoltan