Yoodli
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊 Csináltam azért screenshot-ot, biztos ami biztos.
Mondjuk ez azért már a blama kategória...
Rendetlenkedett egyet az a fránya algoritmus...
Ha jól veszem észre, 7 napig lehet mindenre licitálni. Ezek akkor hogy tettek május 1-jén erre? Nyitott szemmel sok mindenre rá lehet jönni a licitoldal mûködésébõl.
Miért nem reklamálnak, akik licitáltak, és nem emelkedett a licitár? 😊
Megnéztem Árukeresõn, valóban 55E a legolcsóbb, 75E a legdrágább ár. Akkor szerintem ezt megint módosítják majd. 😊
Hasonlóan látom. Sokszor sokmindent jól eltalál, még az is lehet, hogy összességében nyerõ a dolog - egyelõre.
Köszi, ez fontos információ. Sajnos, mobilárakban nem vagyok topon, csak azt tudom, hogy haldoklik az enyém, a lányomnak õszre ígértem egyet, tehát valamit kell addig vennem. Ráadásul nyáron lesz egy utam, ahova kellene valami wifi-t tudó cuccot vinnem, netbook vagy wifi-képes mobilt jó lenne addig újítani. 😊 Ha nem lesz, viszem a céges laptopomat, de azt kényelmetlen lenne (repülõ).
Szóval, lehet, hogy nem ez lesz az a mobil, amibe beszállok. Azért figyelek.
Szóval, lehet, hogy nem ez lesz az a mobil, amibe beszállok. Azért figyelek.
10$: Te tudod, de szerintem annak a mai Nokia-nak borzalmas ára van. Mármint borzalmasan magas. Máshol 2 év garival meg lehet venni 55000 körül. Nem tudom megéri-e az a kockázat, hogy esetleg 85-be lesz...
Ha itt lenne a fórumon, akkor most gratulálnék én is Andromeda-nak, ezt ügyesen csinálta.
Összességében viszont, szerintem messze nem ilyen jó a kép. Nem látjuk ugyanis azt, amit elbukik, és azt a mérhetetlen mennyiségû idõt amit eltölt a yoodlival. Az az érzésem, hogy nála kezd szenvedéllyé válni a dolog, és abból én még nem láttam senki jól kijönni. Se anyagilag se lelkileg... Kívánom neki, hogy tényleg csak játékról legyen szó.
Összességében viszont, szerintem messze nem ilyen jó a kép. Nem látjuk ugyanis azt, amit elbukik, és azt a mérhetetlen mennyiségû idõt amit eltölt a yoodlival. Az az érzésem, hogy nála kezd szenvedéllyé válni a dolog, és abból én még nem láttam senki jól kijönni. Se anyagilag se lelkileg... Kívánom neki, hogy tényleg csak játékról legyen szó.
hatosfogat :Na, öcsédnek itt a házi feladat,Andromédától kell tanulni, de nekem is, meg azt hiszem mindenkinek. Le iskolázza a Big Brother. Azt hiszem csak gratulálni tudok neki,elismerésem.De azért azt észre vehetné hogy nem az ötkarikás játékokon vesz részt. Bár én is az elején bele estem ebbe a hibába, ezért tudom megérteni Üdv mindenkinek. P gateye:Üdv a klubban. Van 6 lehetséges nevem a játékos nevedre de még szûkítem, de addig el ne áruld.Isten hozott, meg a yoodli.Puntogo
Azt a mobilt én is kinéztem pedig 😊, de az nekem igen drága. Megpróbálom a mai Nokia-t esetleg, még agyalok egy kicsit rajta.
Andromeda most igen olcsón vásárolt tv-t. Ügyes!
Üdv a "klubban" gateye. Jó, hogy szép sorban betoppannak a valódi licitálók, így a téma elindulhatott a kezdeti rossz hangulatból egy jobb irányba, ahol kibeszélhetjük a tapasztalatokat. Még az is lehet, hogy Big Brother oda fog figyelni, hogy milyen javaslataink vannak. Voltak már erre jelek. 😊
A túl sokat licitálókkal kapcsolatban nem értek egyet. Sokan licitálnak, ha nem az egyik, akkor a másik tenne fel 10-20 ezret a termékre. Kis pénzzel sajnos csak nagyon nagy szerencsével lehet nyolcvan-százezres termékeket megnyerni. Több pénzzel pedig ugyanannyi az esélye mindenkinek, nem számít, hogy elõtte ki hányszor nyert már. Például a szas nevû játékost én még sosem láttam, de ma - Andromeda ide vagy oda - jött, látott, és gyõzött. Gratuláció neki!
A túl sokat licitálókkal kapcsolatban nem értek egyet. Sokan licitálnak, ha nem az egyik, akkor a másik tenne fel 10-20 ezret a termékre. Kis pénzzel sajnos csak nagyon nagy szerencsével lehet nyolcvan-százezres termékeket megnyerni. Több pénzzel pedig ugyanannyi az esélye mindenkinek, nem számít, hogy elõtte ki hányszor nyert már. Például a szas nevû játékost én még sosem láttam, de ma - Andromeda ide vagy oda - jött, látott, és gyõzött. Gratuláció neki!
mondjátok meg andromédának, hogy hagyja majd békén az x10 xerpia mobilt, mert úgyis megnyerem😊
Üdvözlet minden yódlis sorstársnak. Egy ideje már én is olvasom a fórumot, de csak most szántam rá magam, hogy megszólaljak, mert - úgy gondolom - most kezd a fórum(ozók) hangvétele olyan lenni, hogy érdemes legyen beszélgetni. Bizony én is licitálgatok már egy ideje, nyertem is egy-két dolgot (meg buktam is). A felhasználónevemet majd késõbb, hátha kitaláljátok (ill. vannak itt, akiknek jó megérzései vannak). Szóval én is a harmincas éveim végén járok, bérbõl és fizetésbõl élek családommal, nem tudok (és nem is akarok) sok százezreket kreditre költeni. Jó dolog, ha sikerül megvenni valamit olcsóbban, de néha sajna lehet bukni is kisebb-nagyobb pénzeket, így aztán az öszesített mérleg már nem olyan rózsás, mint az egy termék megnyerésekor tûnik. De ezt nyilván ti is nagyon jól tudjátok. Örülök, hogy összejöhet itt egy jó csapat, esetleg talán tudunk spórolni egymásnak vagy magunknak néhány kreditnyit... Annak is örülök, hogy több licitáló is visszavett magából a kezdetekhez képest, és "normálisan" licitál (pl puntogo), azonban mindig vannak új jeletkezõk, akik a "babérra" törnek. lásd pl. most Andromeda, akinek minden kellene (a kis mohó), ezzel elvéve a "kispénzûbb" licitálók kedvét az egésztõl. Egyenlõre ennyit.
Bocs, mindig ugrik az egerem.
hatosfogat: Köszönöm szépen, ti sem voltatok bénák az LG-nél szép volt.
Köszönöm neked is.
Na ez is ritka! A Sharp TV-re 16ezernél még semmi érdeklõdés.
Köszi!
Puntogo, az a laptop tényleg nagyon kapós volt. De remek érzékkel szálltál be, és a tolongásból jó áron sikerült elhoznod. Gratulálok!
Puntogo, az a laptop tényleg nagyon kapós volt. De remek érzékkel szálltál be, és a tolongásból jó áron sikerült elhoznod. Gratulálok!
Grat neked is, Hatos (vagy az öcsinek), nehéz szülés volt, de meglett. Be akartam én is szállni, de jó, hogy megelõztél, nem lett volna erre ennyi kreditem. 😊
Köszönöm szépen. Olyan nagy volt a forgalom hogy már szinte úgy voltam vele hogy hagyom a fenébe, és lemondok róla. De aztán még sem, így megvan a keresztlányom ajándéka.
Gratulálok!
go ramszesz 😊 Jókor kaptad el szerintem.
De már azt hiszem kettõt is.
orka nem nyert már egy aranyat?
Jó reggelt. Vannak még rendszerhibák szerintem.
Kérdezném a tisztelt yoodlisókat. Ez most hogy van hogy mondjuk 8.50.44 másodperc és ugyan az a név akár automatán is kétszer szerepel azonos másodpercnél?? Így szerintem két kreditet is vesz le ami nem igazán jó.Üdv: ramszesz
Jó reggelt mindenkinek! Emlékeztek 598 hozzá szólásomra. Ott kérdeztem, (Csak egy kérdés még? Hova lett Orka, Ikrisz32, SándorKS?) Úgy látom már kettõ meg is került.Ezek szerint jól sejtettem, jóval többen olvassák a fórumot, mint ahányan hozzászólnak.Pedig érdekesebb lenne szerintem ha mindenki írna.
Szia kalap008!Szerintem ha át menne gonoszba talán hamar észre tudnánk venni, de ha hosszútávra terveznek, és én ezt feltételezem nem lenne nekik kifizetendõ.Üdv: p.
miért úgy néz ki lesi a kivánságunkat, csak nem megy át gonoszba😊)
Hát, ezt sem biztos, hogy jó ide beírni, ha a Big Brother figyel. 😊
visszatérve a "bigbrother" jelenségre, szerintem pozitiv hogy vki a yoodlitól olvassa ezt a fórumot és a reakcióidõ sem volt most hosszú az árakat korrigálták, de nyilván mivel vki esetenként jelentõs diszkonttal vásárol mint ahogy ezt puntogó kifejtette, nem lehet az ár teljesen lecsupaszitva, de a ló másik oldala sem nyerõ a usereknek...
gratula a yoodlinak jó lenne ha a userek és a cég között maradna ez a kommunikáció...😊
gratula a yoodlinak jó lenne ha a userek és a cég között maradna ez a kommunikáció...😊
egyébként rámegyek a sonyer. X10 re nagy erõkkel, úgyhogy hagyjátok😊)
Egyetértek. Az sem lenne jó (senkinek), ha mindenki megveszem!-re gyúrna. Ezért fontos, hogy az árak jól legyenek "belõve", amire - úgy tûnik - megvan az akarat.
Most olvasom, hogy változtak az árak. Tényleg több cikk ára lett reális. Sõt, egy-két cikké nagyon is reális. Ez igen!
Egyébként azt nyilván nem lehet elvárni, hogy az árak a legolcsóbb netes árakkal versenyezzenek. Nem azért amit mondanak, hogy nem lehet beszerezni annyiért, mert be lehetne. Hanem azért, mert akkor meg boldog boldogtalan licitálna, és ha nem jön össze mindenki megvenné. Ez nem biznisz, mert így a licitált termékre csak a nyertes licitje jutna, azaz folyton bukó lenne. Meg kell találni az arany középutat, ahol az ár még rendben van, de csak azok böknek a megveszemre, akik komoly összeget raktak a licitbe. (Szerintem a mostani árak sokkal inkább efelé az arany középút felé mutatnak, mint a megelõzõek.)
Egyébként azt nyilván nem lehet elvárni, hogy az árak a legolcsóbb netes árakkal versenyezzenek. Nem azért amit mondanak, hogy nem lehet beszerezni annyiért, mert be lehetne. Hanem azért, mert akkor meg boldog boldogtalan licitálna, és ha nem jön össze mindenki megvenné. Ez nem biznisz, mert így a licitált termékre csak a nyertes licitje jutna, azaz folyton bukó lenne. Meg kell találni az arany középutat, ahol az ár még rendben van, de csak azok böknek a megveszemre, akik komoly összeget raktak a licitbe. (Szerintem a mostani árak sokkal inkább efelé az arany középút felé mutatnak, mint a megelõzõek.)
Sziasztok! Az ár mindenkinek probléma, mert ne felejtsük el hogy senki sem ellensége a pénzének (válság van). Ezért kell felvetni dolgokat,meglátásokat, gondolatokat, itt a fórumban.A Yoodlisok is azért hozták gondolom én létre ezt az vállalkozást, hogy idõvel profitot termeljen.De ez akár vissza felé is elsülhet ha nem reagálnak az itteni véleményekre. Hamar elterjed a jó vélemény meg a rossz is. Gondoljunk csak bele, azért megy nekik ez a dolog mert 1) lehet nyerni 2) a termékek kicsit késve is de megérkeznek 3) itt a fórum ahol húsvér játékosok és nyertesek beszélgetnek és hozzászólnak.Kalap008 Jól mondta, itt a termékeket már napokkal a licit kezdete elõtt megveheted ( utána még 72 óra) teljes áron. Ezért nem szerencse játék. Te döntesz, kell az árú teljes áron vagy élsz a yoodli adta akciós lehetõséggel, ki próbálód magad, és ha szerencsés vagy akár a bolti ár 10%-20%30%40%50%-ért is elviheted. Vagy ha nem jött össze leütöd teljes áron.Józan paraszti ésszel végig gondolva, ez egy internetes áruház, ahol rendelsz, vagy akciós lehetõséggel élve elõször licitálsz majd vásárolsz, kész ennyi.Ez úton üzenném a yoodlisoknak, ha lehet csak olyan, fotón látható terméket tegyenek fel,ami van is, lehetne egy picit részletesebb a leírása az adott termékekrõl de ezt már Hatosfogat is kérte. Én be megyek a boltba, sajtos kifliért, elfogyott, nem biztos hogy jó a vajas kifli helyette,bár majd nem ugyan az,( kifli kifli), ezért tovább megyek másik boltba ahol friss meleg sajtos kiflit kapok.Termékcsere ajánlás jó dolog,de nem tartom szerencsésnek, de most nem fejtem ki miért. Üdv: puntogo
Biztos, hogy olvasnak mindent, és néha reagálnak dolgokra. Én pl. nemrég kaptam az eddigi 3 befizetésem közül 1rõl számlát emailben.
hatosfogat! Lehet hogy Big Brother is olvasta a színházas képzettársításodat (pusztán statisztákkal, valódi színészek nélkül)?
10S: Jó kérdés, bár a régi árnál -60ezer bukó alatt-, nem is volt értelme a megveszemre nyomni.
10S: Jó kérdés, bár a régi árnál -60ezer bukó alatt-, nem is volt értelme a megveszemre nyomni.
És ilyenkor, aki tegnap nyomott a megveszem gombra, a régi áron kapja, aki most nyom, már az újon? 😊
...azta...
Meg a SHARP-é is csökkent 45e-et.
Hatosfogat: Észrevetted hogy lement a bolti ára 159990-re?
Úgy látszik csak nekem volt problémám az árral, mert nagy sikere volt a TV-nek. Legalább mindenki megtalálja a neki valót. 😊
árban szerintem a gõzmosógép (LG) és a ktm bringa, meg az aranytömb is rendben van, de amit irtatok haosfogat az tényleg drágább, mint a netes ás, de õk lehet hogy drágán szerezték be és ha szarul megy vmi egy boltban azt le is akciózhatják,
egyébként én mult héten vettem egy új digitális fotóaparátot a westendben a sony centerben majdnem 10 %al olcsóbb volt mint a mediamarktban, ugyanaz az új magnéziumházas vaio laptop a médiában és a neten 269 E, a sony centerben 229 E...?
mikor kubában voltam minden nap rá kellett jönnöm, hogy az olcsóbbnál mindig van olcsóbb szivar...
egyébként én mult héten vettem egy új digitális fotóaparátot a westendben a sony centerben majdnem 10 %al olcsóbb volt mint a mediamarktban, ugyanaz az új magnéziumházas vaio laptop a médiában és a neten 269 E, a sony centerben 229 E...?
mikor kubában voltam minden nap rá kellett jönnöm, hogy az olcsóbbnál mindig van olcsóbb szivar...
mit kell rajta nézni Erikmen? vagy tied az oldal? adhatnál nekem 10 kreditet is
Sziasztok!
Láttátok már a bidking.hu-t?
Láttátok már a bidking.hu-t?
Puntogo: Kösz. Öcsém délelõtt mesélte, hogy este 2 termékre is majdnem egyszerre kezdtetek licitálni, így amikor látta, hogy te autot indítasz a felvevõre, átment a laptopra. Egyébként büszke magára, mert szerinte te vagy a legügyesebb licitáló, így nagy szó, hogy eltalálta ugyanazt a ritmust amit te. 😊 (Megjegyzem, itt kisöcsizzük, de azért õ már inkább nagy kamasz. 18 éves, vaterázik, "bizniszel" a haverokkal, szóval egyáltalán nem egy kis kölök.)
Az árak pedig szerintem egyre magasabbak. Nem tudom, hogy azért-e mert nincs elég bevétel, vagy mert megnõtt az étvágy, de határozottan emelkednek. Ha így folytatódik akkor a "megveszem" nemsokára irreális opció lesz. Ez azért furcsa, mert szerintem a yoodli addig tud "valós" (vagy nagyjából valós) licit site lenni, amíg ez az opció mûködik. Ha irreálíssá válik a megvétel, akkor az emberek óvatosabbak lesznek, nem licitálnak annyit, és akkor még inkább el kell "durvítani" azokat az algoritmusokat... Onnantól pedig már színház lesz nem licitoldal.
Az árak pedig szerintem egyre magasabbak. Nem tudom, hogy azért-e mert nincs elég bevétel, vagy mert megnõtt az étvágy, de határozottan emelkednek. Ha így folytatódik akkor a "megveszem" nemsokára irreális opció lesz. Ez azért furcsa, mert szerintem a yoodli addig tud "valós" (vagy nagyjából valós) licit site lenni, amíg ez az opció mûködik. Ha irreálíssá válik a megvétel, akkor az emberek óvatosabbak lesznek, nem licitálnak annyit, és akkor még inkább el kell "durvítani" azokat az algoritmusokat... Onnantól pedig már színház lesz nem licitoldal.