Új licitálós oldal
  • puntogo
    Helló mindenkinek! Kedves NAGY TESTVÉR! Azt hiszem szinte mindent le írtak az előttem szólok.Én írtam nektek hogy a rendszeretek ki dobot, hogy nem válaszoltok egy ilyen történetre az nem fair. Mióta itt licitálok (4 hónapja ) volt problémátok elég, ha valaki én megértettem, sőt ezért kaptam hideget meleget. Amit nem értek, miért vettétek le a megveszem gombot??? Ezzel vonzottátok ide a játékosok többségét, mert a remény meg volt, hogy olcsóbb lesz a termék, ha mégsem akkor leüti az ember. Pénzemért így vagy úgy, de meg volt a termék.Van itt pár ember aki több száz ezret el licitált ( én is ) itt az oldalatokon. De én is csak arra jutottam mint hatosfogat, inkább kihagyom a liciteket, mert így pénzkidobásnak tartom és szerintem az összes nagy licitáló akik húzó játékosok, így fognak gondolkodni. Nekem a dupla kreditek miatt például egy ft sem írtatok jóvá. Én azt javaslom írjátok ki hogy teszt üzem mód, és addig míg a rendszer nem megy legalább úgy mint 2 hónappal ezelőtt, bár akkor sem volt tökéletes, de a mostaninál jobban működőt, ne lehessen tételre licitálni.Bár ez a hatosfogat asztala, én nem értek hozzá hogy kivitelezhető vagy sem, de valami ilyet tudnék elképzelni hogy rendeződjenek a sorok. Üdv: Puntogo