sathinel#70
Ha jól olvastam bizonyos iphone törés után pl software frissítés tönkrevágta a telefonokat. És még hasonló dolgok. + Ha gondod lessz vele akkor vissza kéne állítani mielőtt az ember visszaviszi garanciát érvényesíteni. Az meg magyarázd már meg hogy ha nem működik pl hogy rakod vissza az eredeti rendszert? Aztán ha benn nézik akkor meg mit mondassz? Ja az csak rátelepült magától nem is szedted még ki az eredeti dobozából sem mi?
Látom hogy te sokkal jobban értessz mindenhez ms, apple, és más termékeknél is de ettől még tény hogy egy fos. Nekem kompatibilitási problémáim voltak a termékeikkel mikor haveroknak csak lazán zenét vagy bármi mást akartam rávenni. Míg más telefonoknál nem volt ilyen problémám. De az ipod, és mac géppel is szoptam már. Inkább bármi más csak ne apple inkább.
A tablet csak e-book, e-news és ezért ad ki pár ember nagy összegeket? Erre van már sokféle készülék. Bár így minek is rá flash vagy akármi ha csak egy gagyi szövegmegjelenítő elég másra úgysem igazán alkalmas.
Ennél a lenovo megoldásai sokkal ötletesebbek.
http://shop.lenovo.com/us/notebooks/thinkpad/x-series-tablet
Ja és ez nem csak egy szövegmegjelenítő mint ahogy írod az apple fosról, hanem komplett pc. Ez futtat mindent nem korlátozzák le a felhasználókat.