114
-
Ulkesh #74 "hm akkor mindenki hazudott hogy a hivatalos frissítés tönkrevágta a tört iphone-okat?"
Szerintem nem az Index cikkeiből kéne információkat gyűjtened, főleg nem 3 éves cikkekből :D :D :D :D
Annyira nem vagy képben, hogy az már röhejes.
"Az ipod-ra pl csak gépre rádugva nem lehetett zenét felmásolni mert csak itunes csinálta volna"
Tudod, a világ fejlettebbik felén a másolgatást és az illegális letöltést sok tízezer dolláros büntivel honorálják, így az emberek inkább megveszik 90 centért a számokat, mint ellopják. Ha meg már vásárolnak akkor azt a világ legnagyobb online zeneáruházában teszik. Melyik is az? Ja az iTunes Store.
Ha meg már eleve azt használják zenevásárlásra és zenehallgatásra, akkor miért probléma, hogy a zenelejátszót is azzal szinkronizálja?
Persze, ha nálad összevissza vannak a zenék és WinAMP-al bohóckodsz, akkor az a te problémád.
"Nézd már meg más termékekhez kb mennyi egy apple termék ugyanolyan tudással. Minimum 2x annyi de biztos itt is neked lessz igazad:D"
Ember, legalább nézzél körül, mielőtt eget rengető baromságokat írsz.
Azonos kategóriában annyiba kerül az Apple gép, mint bármelyik brand gyártó terméke, vagy akár olcsóbb.
Mondj azonos kategóriában olcsóbb gépet mint a Mini, az iMac, vagy a Mac Pro (az utóbbi majdnem fele annyiba kerül, mint a hasonló felépítésű Dell, vagy HP munkaállomások).
"Csak nézz szét kicsit mennyi egy e-reader 250-300 dollár körül már a jobbakat kapod az ipad ára minimum 500 dollár lessz. "
"Attól nem lessz igazad hogy minden szavamat megcáfolod mert te jobban tudod.... Mutass linkeket tényeket. Ne fikciók hogy annyiba kerül majd mint egy e-reader…."
http://www.amazon.com/gp/product/B0015TG12Q/ref=sa_menu_kdxi3?pf_rd_p=328655101&pf_rd_s=left-nav-1&pf_rd_t=101&pf_rd_i=507846&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1Q5C68VW1Q0DJVCXJ3HC
Ja, ha kis picsányi 4-6"-os vackokat akarsz, akkor igen, 9-10"-os méretben már sajna nem.
"Kb ennyibe került az acer aspire 7715 laptopom. "
Ne haragudj, de a laptopodért még egy iPod Touch-ot sem adnék, nemhogy egy iPad-ot. :D
"Pl lenovo árai UK-ban. Ezek árban felveszik a versenyt az 500 dolcsival…."
Szajkózod a marhaságaidat :)
Ha notebook kell valakinek, akkor notebook-ot fog venni, DE ha valakinek egy könnyű, gyors tablet kell, akkor fel sem merül, hogy egy a céllal ellentétes, nehéz és lassú notebookkal bohóckodjon.
Nekem is van notebook-om, meg netbook-om is de pl. olvasásra teljesen alkalmatlan, kényelmetlen és lassú megoldások. Hamarabb elolvasom a leveleim, megnézem a híreket és átnézem a fórumokat iPhone-on, mint mire egy notebook elindul. Egyszerűen más felhasználásra szolgálnak ezek a gépek, nagyjából úgy viselkedsz, mintha arról beszélnénk, hogy nekem kell egy kerékpár, mert szeretnék kirándulni a hegyekbe, mire te ajánlanál egy Toyota Corolla-t, ami biztos kényelmesebb, mint a bicikli, csak éppen a célnak nem felel meg, mert marhára nincsenek használható autóutak ott ahova menni akarok :)
" Legalább az áraknak nézz utánna mielőtt kötözködsz"
Ezt javasolnám én is neked…. -
slickboy #73 Tehát akkor ez a főleg e-readernek és e-news olvasónak szánt ketyere, minden más extra csak rajta. Szerinted megér ennyi pénzt? Én ha kiadok 600-700 dollárt valamiért akkor egy kicsivel többet várok érte, mint csinos designt meg soványka tudást, még ha azt a keveset gördülékenyen is tudja. Önmagában véve nem fos az iPad, hanem amennyire saját maga fölé pozicionálja a gyártó, árban és marketingben, hát az nevetséges, visszataszító. Ilyen szöveggel meg ne magyarázkodjon senki, hogy de utána feltöröd és akkor már ezt meg azt telepíthetsz rá és bővítheted a funkcióit. Fizessek egy rakás pénzt és még barkácsoljak is rajta? Eddig nem arról volt szó, hogy az Apple termékei azért jobbak mert kiveszem a dobozból és "it just works"? Mert ugye a többi gyártó nem készít olyan jól összerakott dolgokat. -
sathinel #72 http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20070926-hogyan-jut-a-magyar-iphonehoz-es-hogyan-tori-fel.html
hm akkor mindenki hazudott hogy a hivatalos frissítés tönkrevágta a tört iphone-okat?
A kérdést meg nem érted úgy néz ki.
Linux, és már telefonokat winnel, símán akármikor megcsináltam. Az ipod-ra pl csak gépre rádugva nem lehetett zenét felmásolni mert csak itunes csinálta volna meg de az mivel nem a saját gépén lévőt használta hanem nállam akartunk rárakni zenét már formatálni is akarta az ipod-ot. De valsz ezt is te tod jobban. Míg minden mást csak usb-n rádugsz bármilyen gépre és már mehet is a másolás. Az ne mond hogy épp csak egy kicsit lessz drágább az apple pad egy síma e-reader-nél. Mert mindjárt megszakadok a röhögéstől.
Nézd már meg más termékekhez kb mennyi egy apple termék ugyanolyan tudással. Minimum 2x annyi de biztos itt is neked lessz igazad:D
Csak nézz szét kicsit mennyi egy e-reader 250-300 dollár körül már a jobbakat kapod az ipad ára minimum 500 dollár lessz. És ha csak ugyanannyit tud akkor nem éri nagyon megvenni. Mert ennyiért már laptopot, notebook-ot kapsz. Kb ennyibe került az acer aspire 7715 laptopom. És így olvasva miket írsz ezért az árért nem csak könyveket olvashatok hanem azt csinálok amit csak akarok.
Attól nem lessz igazad hogy minden szavamat megcáfolod mert te jobban tudod.... Mutass linkeket tényeket. Ne fikciók hogy annyiba kerül majd mint egy e-reader....
Pl lenovo árai UK-ban. Ezek árban felveszik a versenyt az 500 dolcsival....
http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/gbweb/LenovoPortal/en_GB/catalog.workflow:expandcategory?issBase=ProductsCategory&issCategory=/Notebooks/ThinkPad%20notebooks
Márpedig árban kevesebb különbség lessz egy ilyen laptop és ipad közt mint egy síma e-reader és a pad közt:D Legalább az áraknak nézz utánna mielőtt kötözködsz -
Ulkesh #71 "Ha jól olvastam bizonyos iphone törés után pl software frissítés tönkrevágta a telefonokat."
Rosszul olvasod, szoftveresen szinte lehetetlen tönkretenni a készüléket.
"Ha gondod lessz vele akkor vissza kéne állítani mielőtt az ember visszaviszi garanciát érvényesíteni. "
Ez miért is gond?
Egy Restore minden körülmények között lefut, ha meg nem, akkor a szervizben sem, ergo nem derül ki. hogy törött volt.
" Az meg magyarázd már meg hogy ha nem működik pl hogy rakod vissza az eredeti rendszert?"
Ha egyáltalán nem működik és DFU módban sem jön létre kapcsolat a készülék és számítógép között, akkor az hardver hiba és helyből cserélik a szervizben.
(Az iPhone-t nem javítják, hanem ha bármi gond van, akkor új készüléket kapsz.)
" Nekem kompatibilitási problémáim voltak a termékeikkel "
A hiba a felhasználóban van, kérem cserélje le…
:D
"A tablet csak e-book, e-news és ezért ad ki pár ember nagy összegeket? Erre van már sokféle készülék."
Pl. az iPad ellenfele a Kindle DX, ami 10 dollárral olcsóbb és gyakorlatilag könyvolvasáson kívül semmit nem tud.
"Ennél a lenovo megoldásai sokkal ötletesebbek."
Csak 3x drágább és gyakorlatilag alkalmatlan tablet felhasználásra.
- Relatíve lassú rendszer (nézd meg az iPad reakciósebességét és működését és akár egy Core2duo-s géphez hasonlítsd és sírjál, a Windows egyszerűen nem erre lett kitalálva)
- Kézzel nem kezelhető (a Windows és a rá készült szoftverek ezt nem támogatják)
- Kézi használat kényelmetlen és nehézkes
- TN paneles kijelző, ami csak korlátozott szögből jól olvasható
- Nehéz
"Ja és ez nem csak egy szövegmegjelenítő mint ahogy írod az apple fosról, hanem komplett pc"
Tudod értelmes ember, ha e-book olvasót, vagy tablet-et akar venni, akkor nem vesz 3x annyiért egy notebook-ot ami az eredeti célra alkalmatlan. -
sathinel #70 Ha jól olvastam bizonyos iphone törés után pl software frissítés tönkrevágta a telefonokat. És még hasonló dolgok. + Ha gondod lessz vele akkor vissza kéne állítani mielőtt az ember visszaviszi garanciát érvényesíteni. Az meg magyarázd már meg hogy ha nem működik pl hogy rakod vissza az eredeti rendszert? Aztán ha benn nézik akkor meg mit mondassz? Ja az csak rátelepült magától nem is szedted még ki az eredeti dobozából sem mi?
Látom hogy te sokkal jobban értessz mindenhez ms, apple, és más termékeknél is de ettől még tény hogy egy fos. Nekem kompatibilitási problémáim voltak a termékeikkel mikor haveroknak csak lazán zenét vagy bármi mást akartam rávenni. Míg más telefonoknál nem volt ilyen problémám. De az ipod, és mac géppel is szoptam már. Inkább bármi más csak ne apple inkább.
A tablet csak e-book, e-news és ezért ad ki pár ember nagy összegeket? Erre van már sokféle készülék. Bár így minek is rá flash vagy akármi ha csak egy gagyi szövegmegjelenítő elég másra úgysem igazán alkalmas.
Ennél a lenovo megoldásai sokkal ötletesebbek.
http://shop.lenovo.com/us/notebooks/thinkpad/x-series-tablet
Ja és ez nem csak egy szövegmegjelenítő mint ahogy írod az apple fosról, hanem komplett pc. Ez futtat mindent nem korlátozzák le a felhasználókat.
-
Ulkesh #69 Nem, arra az ilyen beszólások orientálnak. :) -
#68 és mire orientálja a célt az ipad? a hülyeségre? -
Ulkesh #67 Az azt jelenti, hogy elsősorban dokumentum olvasásra (e-book, e-news) való, minden más csak extra.
-
Attila1234 #66 Örülök, hogy örülsz. Nem csak neked vannak haverjaid, te Nagymenő. -
slickboy #65 Mi az a célorientált tablet? Most akkor van egy kütyünk, ami nem tudjuk, pontosan mire is jó (egyelőre úgy tűnik, nem túl sokra), és gyártunk hozzá új kategóriát? -
Ulkesh #64 "Mint, ahogy említettem lesz belőle tesztpéldány, attól hogy kussolnak róla, még nem jelenti azt, hogy nem készül."
Ennek örülök, bár az én ismerősöm, aki a Microsoft Magyarországnál dolgozik erről nem tud, de ha te többet tudsz, mint egy belsős ember, akkor ennek tényleg örülök :D -
Attila1234 #63 "Az engem is, de sajnos nagyon nagy a csend és úgy tűnik (mivel a MS a HP Slate-t nyomja), hogy koncepciónál nem is lesz több."
Te csak azt olvasod el, amivel tudsz vitatkozni? :-) Mint, ahogy említettem lesz belőle tesztpéldány, attól hogy kussolnak róla, még nem jelenti azt, hogy nem készül. -
Ulkesh #62 "Én kb azt várom el egy okos telefontól mint egy gyenge pc-től. kb mindegy mit akarsz elindítani az elindul. "
Aha, biztosan, mégis mi az a minden ami elindul? :D
" Azok rendesen zártak vagy töröd de akkor már nem ugyanaz, és veszted a garit:D"
Nem veszted el, ez nem visszafordíthatatlan folyamat és nincs nyoma.
A szopás az, hogy olyan témában akarsz okosat írni, amiben abszolút tájékozatlan vagy. -
sathinel #61 Én kb azt várom el egy okos telefontól mint egy gyenge pc-től. kb mindegy mit akarsz elindítani az elindul. Mint egy UMPC de erre csak pár telefon képpes, és ezek nagyrésze nem iphone. Azok rendesen zártak vagy töröd de akkor már nem ugyanaz, és veszted a garit:D Szopás!
-
#60 Hm, azt hittem, flash alapu.. na mind1, azert sok oldal van ami az. -
Ulkesh #59 Egyébként jön rövidesen pár hasonló készülék, egyet már az MSI is bejelentett Android alapokon. (Flash abban sincs. :) ) -
Ulkesh #58 "de egy ilyen készüléktől pontosan ugyanazt várnám, mint egy netbooktól,"
Akkor neked egy netbookra, vagy egy tabletPC-re van szükséged, nem egy célorientált tablet-re, mint az iPad.
"de igazán a Microsoft Courier érdekel."
Az engem is, de sajnos nagyon nagy a csend és úgy tűnik (mivel a MS a HP Slate-t nyomja), hogy koncepciónál nem is lesz több. -
Ulkesh #57 Ja jól halad, 2. félévre talán lesz belőle valami, a bökkenő, hogy nem egy ligában játszik, mert bár linux az alap, de nem smartphone lesz. -
Attila1234 #56 Az iPhone OS király az iPhone-on, de egy tablettel szemben már sokkal nagyobbak a vevők elvárásai, amit már nem biztos, hogy ki tud majd elégíteni az iPaden. Nagyon jó kis kütyü lesz az is (engem a hosszú üzemidő és a bika proci csábít), de egy ilyen készüléktől pontosan ugyanazt várnám, mint egy netbooktól, és engem igenis zavarnak az iPhone OS korlátai, mivel megszoktam, hogy amikor netezek, akkor mindent látok. Nagyon zavarna a kék lego kocka, nekem így nem kell az iPad. Mobilon nem zavar, akkor OK, de egy ilyen "ledőlök a kanapéra és netezek" eszköznél már igen. Fullos cuccot akarok a pénzemért. Úgyhogy megvárom, mit fog villantani az Asus, de igazán a Microsoft Courier érdekel. Egyik tűz közeli ismerősöm kap egy kölcsönpéldányt a tavasszal, alig várom már, hogy kipróbáljam. :) -
sathinel #55 http://www.thefonecast.com/News/tabid/85/EntryId/2144/New-ELSE-phone-introduces-Linux-based-ELSE-INTUITION-OS.aspx
azért elég jól halad ez a koncepciótelefon is) -
Ulkesh #54 "O2 virgin, t-mobile, 3 mind ad ki szép számmal android telefont nézd meg mennyit. "
Ne zavarjon, hogy ők csak forgalmazók :D
A Motorola, Samsung, meg HTC adja ki őket.
A gond az, hogy hiába a sokfajta készülék, ha mennyiségileg még igencsak keveset adtak még el, töredékét, mint az Apple 1 készülékből és amíg ilyen kicsi a részesedése a piacból ennek a rendszernek, addig a komolyabb fejlesztők nem foglalkoznak vele. Az meg, hogy pistikék a garázsban milyen szoftvereket hegesztgetnek rá a kutyát sem érdekli, főleg, hogy pl. itthon hivatalosan csak az ingyenes alkalmazások érhetők csak el, amik minősége elég sok kívánnivalót hagy maga után.
"Miért ne tudnék róla semmit. a pc-n sem használok nagyon 20 proginál többet."
Én most 85 alkalmazást használok a telefonomon.
De a 20 esetén sem mindegy, hogy mennyiből választhatod ki azt.
"Engem hidegen hagy hogy 1000 vagy 10000 szolgáltatás van."
Engem nem, mert ha az ami nekem megfelel nincs meg az adott választékban, akkor hiába minden. Pl. ezért nincs még android alapú készülékem, mert a legtöbb alkalmazás amit használok nincs meg rá, vagy annyira primitív kivitelben, hogy inkább felejtős. -
sathinel #53 O2 virgin, t-mobile, 3 mind ad ki szép számmal android telefont nézd meg mennyit.
http://androidphone.org.uk/
és ez még nem minden sokan netról rendelnek amerikából. Pl droid, vagy google nexus, stb telefonokat. Mivel korlátlan internet csak 5 font havonta így rendesen van rá mód kipróbálni a telefonokat. Ezért is mondom hogy mivel egyre többen veszik látszik hogy bejön az embereknek.
Neten rajta van az apple store meg minden de ugyanígy az android menürendszerét is flash oldalon kipróbálhatod, stb. Miért ne tudnék róla semmit. a pc-n sem használok nagyon 20 proginál többet. Mindenre van egy bevált és kész. Nem telepítek fel mindent mert van + alkalmazás. Engem hidegen hagy hogy 1000 vagy 10000 szolgáltatás van. -
Ulkesh #52 " Android telefonok nagyon jól mennek és sokan vásároltak már idekinn is. "
Én is ezt mondtam, viszont még rengeteg gyerekbetegsége van a rendszernek, a rá készült alkalmazások meg olyanok, mint iPhone-ra 2 évvel ezelőtt.
" de win telók is egyre jobbak."
Ezt gondolom csak viccnek szántad.
"Az új jövevényekről már nem is mondok semmit "
:D
Nagyon mókás vagy. Koncepciókat linkelgetsz? Mire ebből bármi lesz, már ha lesz addigra az iPhone az 5.0-nál fog tartani :D
" Az apple store hiába van telee 150 000 alkalmazással mikor használható alkalmazás kb 20 van amit tényleg valaki használna a többiek mind fun és egyébb dolgok amiket nem igazán használnék soha."
Látom fingod nincs az iPhone alkalmazásairól, így inkább ez ügyben nem vitatkoznék veled, mert felesleges.
"Sokan vesznek androidot és ez a kínálaton is meglátszik nagyon sok teló már azzal jön ki minden szolgáltatónál."
:D :D :D
Ember, már sajnálom, hogy válaszoltam. Annyira nem vagy tisztában alap dolgokkal, hogy nem igaz.
"win 7 flash-el egy acer aspire 7715-ön símán elmegy hd-ben"
Ezt nem neked válaszoltam, mellesleg mióta netbook az Acer-ed? -
sathinel #51 win 7 flash-el egy acer aspire 7715-ön símán elmegy hd-ben is pedig 15-20 oldal nyitva firefox alatt. Sokszor más alakalmazások is mennek.
Pedig ez egy igen gagyi laptop. -
sathinel #50 Több milla légy eszik szart akkor biztos jó lehet kondolatok.
Pl a zenei vagy más téren a sok ember leginkább csak divatol, majmolja egymást. Android telefonok nagyon jól mennek és sokan vásároltak már idekinn is. De pl nézzük a blackberry-t ami szintén nagyon megy, de win telók is egyre jobbak.
Az új jövevényekről már nem is mondok semmit PL:
http://www.youtube.com/watch?v=IwTkPT4nt0I
Az android új telefonjai nagyon jók. Az apple store hiába van telee 150 000 alkalmazással mikor használható alkalmazás kb 20 van amit tényleg valaki használna a többiek mind fun és egyébb dolgok amiket nem igazán használnék soha. A Linux telefonról meg win telókról nem is beszélve ha már alkalmazásoknál tartunk az apple elbújhatna szerintem. Mivel ezek már inkább UMPC-hez hasonlítanak mint telefonhoz.
http://www.android.com/market/free.html
Elég jó szerintem és arra sincs sok kedvem hogy a 10-15 féle időjárás progiból válogassak. Van 1 ami jól használható akkor azt használom a többi szintén felesleges.
Idekinn ingyen jár a telefon ha előfizető vagy 20-30 font környékén havonta. Választhatsz android, win, apple, vagy más telók közül. Sokan vesznek androidot és ez a kínálaton is meglátszik nagyon sok teló már azzal jön ki minden szolgáltatónál. -
Ulkesh #49 "Jah ... valóban, próbáld ki .... szedd le a Flash-t a gépeden és kezdj el neten böngészgetni, sok szerencsét a weboldalak megjelenítésében! "
Azért a netbook-odon sem annyira használható a flash, sok oldal keresztbe lenyeli és alig bírja kierőszakolni magából.
No meg HD-s flash videókkal hogy is áll? Ja bocsi, sehogy, mert a sima youtube-os videók is meg-meg tudják akasztani.
"A mav.hu nem jönne be hallod!"
Miért ne jönne be? Az konkrétan nem flash-es oldal :D -
Ulkesh #48 ". Iphone meg a többi fos meg csak divatmajmolás már leginkább. "
Biztos igazad van ezért lett a 3. legjobban elterjedt smartphone a világon. A közel 75 millió elégedett felhasználó garantáltan divatmajom és az App Store-ba is azért toltak a fejlesztők 150 ezer alkalmazást mert ez a divat.
Jelenleg az iPhone rendszerén kívül 1 kiforrott rendszer van a piacon, ami jelenleg hosszabb távon is stabilan életképes, mégpedig a Blackberry.
Az Android is jön fel, de még elég sok gyerekbetegséggel küzd, viszont nagy jövő előtt áll.
A Symbian jelenleg sehol sincs, a jelenlegi változatokat a Nokia elkaszálta és gőzerővel fejleszti a Symbian^4-et, ami alapoktól újraírt rendszer lesz és mint ilyen minden alkalmazást újra el kell rá készíteni, 0-ról fog indítani. A Maemo a geek-ek játékszere, az N900-as siralmas eladási mutatói még azt sem garantálják, hogy lesz-e folytatás.
Windows Mobile alias Windows Phone szintén kaszálva lett és alapoktól újraírásra került, a 7-es változat nem lesz kompatibilis az elődökkel így az is 0-ról indul.
Ilyen piaci helyzetben lekicsinylően beszélni az iPhone-ról ostobaság, vagy legalábbis a piac ismeretének teljes hiányára utaló magatartás. -
Ahoy #47 50K lenne akkor mennék a boltba és venném :P Remélem lesz vmi kínai ellencucc is annyiért. -
#46 Pedig az iPad tényleg [URL=http://www.youtube.com/watch?v=1ZS8HqOGTbA]"csodálatos, hihetetlen, fantasztikus, lenyűgöző nagyszerű, pompás, remek"[/URL] :DD -
#45 egyrészt van külön youtube app, azzal kényelmesebb nézni, másrészt az pont megy, harmadrészt meg youtubeból is van már html5-ös verzió, mai lejtásza a videókat flashplayer nélkül:) -
sathinel #44 youtube-n kívül még van sok oldal ami flash alapokon működik. Aki csak youtube-ra használja annak lehet hogy ok. De én megőrülnék ha csak 1-2 oldalt nézhetek meg. De mindegy mert a hypolt gagyi a trendi. -
sathinel #43 ) Mac nél nem erről van szó az egy fos. Pl UK-ban is egyre több android és más telefon van a piacon. Iphone meg a többi fos meg csak divatmajmolás már leginkább. Biztos jó lehet 10 évesen menőzni a haveroknak az új trendi gagyival de mint telefon nem túl ok. Ja fel lehet törni meg rátenni dolgokat hogy használhatóbb legyen de akkor megint csak ott tartunk hogy a gyári egy fos. És még a multituch-ot is levédik, stb. Miután beégtek flash-el legjobb reklám más cégeknek ha megemlítik hogy flash megy vele:D A MAC meg szopja rendesen. -
lacol #42 Miért is nem lehetséges flash≠youtube
A youtube már rég áttért H264-re, amit az iPad is visz,(az iPhone is le tudja játszani).Ráadásul külön kis program van a youtube nézegetésre.
Másrészt meg tessék megnézni a videót, 00:53-nál egyérelmű, hogy ez 499 kidobott dollár.
-
#41 AMugy ennek a gepnek is a kezelesevel lesz a legtobb baja. Meg tabletnek talan pont tul nagy. Az iPad-bol en is hianyolom a flash-t (legalabb opcionalisan ki.be kapcsolhato lenne, hamar a akkuidot feltjuk), de sokkal eletkepesebb alternativa (szerintem), majd a jovoben kiderul.
A fikazokat meg nem ertem (egyik termeknel sem), nem kotelezo megvenni, akkor minek szidni. Van akinek pont ez kell, a masiknak meg az.
En sem szidom a BMW-t peldaul, hogy nem olyan autot csinalt mint amilyet szeretnek (inkabb az Audi-t szidom, mert ronda muszerfalai vannak az uj autoiknak, de azt is csak azert szidom mert Audi-t szeretnek venni...) -
#40 Nah azt pont lehet:) -
#39 Na ja, de a szimpla felhasznalok 90%a youtube-ot nez, ami az iPaddel nem lehetseges. -
slickboy #38 [i]"10"-on fogja nézegetni kirándulás közben az éppen elkattintgatott fotóit?"[i/]
Egyik "phenomenal" funkciója épp ez volt a bemutatón, a képnézegetés. Persze ha megelégszünk, hogy nem rögtön akarjuk látni a képeket, akkor megbocsájtható a kártyaolvasó hiánya. Mindenesetre egy kicsivel több műszaki tartalmat is beletehetett volna az Apple. -
#37 Az ég világon senki nem akar rádsózni semmit, ha mégis így érzed, akkor nálad van a probléma. -
#36 Bah de lassú szar. -
sh0x #35 laggos fos .D