JooJoo - tábla-PC Flash videó-támogatással
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek örülök, bár az én ismerõsöm, aki a Microsoft Magyarországnál dolgozik errõl nem tud, de ha te többet tudsz, mint egy belsõs ember, akkor ennek tényleg örülök 😄
Te csak azt olvasod el, amivel tudsz vitatkozni? :-) Mint, ahogy említettem lesz belõle tesztpéldány, attól hogy kussolnak róla, még nem jelenti azt, hogy nem készül.
Aha, biztosan, mégis mi az a minden ami elindul? 😄
" Azok rendesen zártak vagy töröd de akkor már nem ugyanaz, és veszted a garit😄"
Nem veszted el, ez nem visszafordíthatatlan folyamat és nincs nyoma.
A szopás az, hogy olyan témában akarsz okosat írni, amiben abszolút tájékozatlan vagy.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Akkor neked egy netbookra, vagy egy tabletPC-re van szükséged, nem egy célorientált tablet-re, mint az iPad.
"de igazán a Microsoft Courier érdekel."
Az engem is, de sajnos nagyon nagy a csend és úgy tûnik (mivel a MS a HP Slate-t nyomja), hogy koncepciónál nem is lesz több.
azért elég jól halad ez a koncepciótelefon is)
Ne zavarjon, hogy õk csak forgalmazók 😄
A Motorola, Samsung, meg HTC adja ki õket.
A gond az, hogy hiába a sokfajta készülék, ha mennyiségileg még igencsak keveset adtak még el, töredékét, mint az Apple 1 készülékbõl és amíg ilyen kicsi a részesedése a piacból ennek a rendszernek, addig a komolyabb fejlesztõk nem foglalkoznak vele. Az meg, hogy pistikék a garázsban milyen szoftvereket hegesztgetnek rá a kutyát sem érdekli, fõleg, hogy pl. itthon hivatalosan csak az ingyenes alkalmazások érhetõk csak el, amik minõsége elég sok kívánnivalót hagy maga után.
"Miért ne tudnék róla semmit. a pc-n sem használok nagyon 20 proginál többet."
Én most 85 alkalmazást használok a telefonomon.
De a 20 esetén sem mindegy, hogy mennyibõl választhatod ki azt.
"Engem hidegen hagy hogy 1000 vagy 10000 szolgáltatás van."
Engem nem, mert ha az ami nekem megfelel nincs meg az adott választékban, akkor hiába minden. Pl. ezért nincs még android alapú készülékem, mert a legtöbb alkalmazás amit használok nincs meg rá, vagy annyira primitív kivitelben, hogy inkább felejtõs.
http://androidphone.org.uk/
és ez még nem minden sokan netról rendelnek amerikából. Pl droid, vagy google nexus, stb telefonokat. Mivel korlátlan internet csak 5 font havonta így rendesen van rá mód kipróbálni a telefonokat. Ezért is mondom hogy mivel egyre többen veszik látszik hogy bejön az embereknek.
Neten rajta van az apple store meg minden de ugyanígy az android menürendszerét is flash oldalon kipróbálhatod, stb. Miért ne tudnék róla semmit. a pc-n sem használok nagyon 20 proginál többet. Mindenre van egy bevált és kész. Nem telepítek fel mindent mert van + alkalmazás. Engem hidegen hagy hogy 1000 vagy 10000 szolgáltatás van.
Én is ezt mondtam, viszont még rengeteg gyerekbetegsége van a rendszernek, a rá készült alkalmazások meg olyanok, mint iPhone-ra 2 évvel ezelõtt.
" de win telók is egyre jobbak."
Ezt gondolom csak viccnek szántad.
"Az új jövevényekrõl már nem is mondok semmit "
😄
Nagyon mókás vagy. Koncepciókat linkelgetsz? Mire ebbõl bármi lesz, már ha lesz addigra az iPhone az 5.0-nál fog tartani 😄
" Az apple store hiába van telee 150 000 alkalmazással mikor használható alkalmazás kb 20 van amit tényleg valaki használna a többiek mind fun és egyébb dolgok amiket nem igazán használnék soha."
Látom fingod nincs az iPhone alkalmazásairól, így inkább ez ügyben nem vitatkoznék veled, mert felesleges.
"Sokan vesznek androidot és ez a kínálaton is meglátszik nagyon sok teló már azzal jön ki minden szolgáltatónál."
😄 😄 😄
Ember, már sajnálom, hogy válaszoltam. Annyira nem vagy tisztában alap dolgokkal, hogy nem igaz.
"win 7 flash-el egy acer aspire 7715-ön símán elmegy hd-ben"
Ezt nem neked válaszoltam, mellesleg mióta netbook az Acer-ed?
Pedig ez egy igen gagyi laptop.
Pl a zenei vagy más téren a sok ember leginkább csak divatol, majmolja egymást. Android telefonok nagyon jól mennek és sokan vásároltak már idekinn is. De pl nézzük a blackberry-t ami szintén nagyon megy, de win telók is egyre jobbak.
Az új jövevényekrõl már nem is mondok semmit PL:
http://www.youtube.com/watch?v=IwTkPT4nt0I
Az android új telefonjai nagyon jók. Az apple store hiába van telee 150 000 alkalmazással mikor használható alkalmazás kb 20 van amit tényleg valaki használna a többiek mind fun és egyébb dolgok amiket nem igazán használnék soha. A Linux telefonról meg win telókról nem is beszélve ha már alkalmazásoknál tartunk az apple elbújhatna szerintem. Mivel ezek már inkább UMPC-hez hasonlítanak mint telefonhoz.
http://www.android.com/market/free.html
Elég jó szerintem és arra sincs sok kedvem hogy a 10-15 féle idõjárás progiból válogassak. Van 1 ami jól használható akkor azt használom a többi szintén felesleges.
Idekinn ingyen jár a telefon ha elõfizetõ vagy 20-30 font környékén havonta. Választhatsz android, win, apple, vagy más telók közül. Sokan vesznek androidot és ez a kínálaton is meglátszik nagyon sok teló már azzal jön ki minden szolgáltatónál.
Azért a netbook-odon sem annyira használható a flash, sok oldal keresztbe lenyeli és alig bírja kierõszakolni magából.
No meg HD-s flash videókkal hogy is áll? Ja bocsi, sehogy, mert a sima youtube-os videók is meg-meg tudják akasztani.
"A mav.hu nem jönne be hallod!"
Miért ne jönne be? Az konkrétan nem flash-es oldal 😄
Biztos igazad van ezért lett a 3. legjobban elterjedt smartphone a világon. A közel 75 millió elégedett felhasználó garantáltan divatmajom és az App Store-ba is azért toltak a fejlesztõk 150 ezer alkalmazást mert ez a divat.
Jelenleg az iPhone rendszerén kívül 1 kiforrott rendszer van a piacon, ami jelenleg hosszabb távon is stabilan életképes, mégpedig a Blackberry.
Az Android is jön fel, de még elég sok gyerekbetegséggel küzd, viszont nagy jövõ elõtt áll.
A Symbian jelenleg sehol sincs, a jelenlegi változatokat a Nokia elkaszálta és gõzerõvel fejleszti a Symbian^4-et, ami alapoktól újraírt rendszer lesz és mint ilyen minden alkalmazást újra el kell rá készíteni, 0-ról fog indítani. A Maemo a geek-ek játékszere, az N900-as siralmas eladási mutatói még azt sem garantálják, hogy lesz-e folytatás.
Windows Mobile alias Windows Phone szintén kaszálva lett és alapoktól újraírásra került, a 7-es változat nem lesz kompatibilis az elõdökkel így az is 0-ról indul.
Ilyen piaci helyzetben lekicsinylõen beszélni az iPhone-ról ostobaság, vagy legalábbis a piac ismeretének teljes hiányára utaló magatartás.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A youtube már rég áttért H264-re, amit az iPad is visz,(az iPhone is le tudja játszani).Ráadásul külön kis program van a youtube nézegetésre.
Másrészt meg tessék megnézni a videót, 00:53-nál egyérelmû, hogy ez 499 kidobott dollár.
A fikazokat meg nem ertem (egyik termeknel sem), nem kotelezo megvenni, akkor minek szidni. Van akinek pont ez kell, a masiknak meg az.
En sem szidom a BMW-t peldaul, hogy nem olyan autot csinalt mint amilyet szeretnek (inkabb az Audi-t szidom, mert ronda muszerfalai vannak az uj autoiknak, de azt is csak azert szidom mert Audi-t szeretnek venni...)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyik "phenomenal" funkciója épp ez volt a bemutatón, a képnézegetés. Persze ha megelégszünk, hogy nem rögtön akarjuk látni a képeket, akkor megbocsájtható a kártyaolvasó hiánya. Mindenesetre egy kicsivel több mûszaki tartalmat is beletehetett volna az Apple.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Aki azt mondja az tényleg hülye, de az Apple nem is szokott tökéleteset alkotni, úgy ahogy senki sem. Az Apple a saját elképzelése szerint csinálja a dolgokat és kész akinek nem tetszik, ne foglalkozzon vele. Érdekes kb. 10 évvel ezelõtt itthon az emberek nagy része még azt se tudta mi fán terem az Apple, most meg már a "szakértõ" közönség nagy része õt b*szogatja, mert ezt csinál, meg azt csinál. És nem a made in china irányvonalat követi. Érdekes, melyikõtöknek van pl. eredeti kínai mobilja? Egyik haver vett egy N99 nevezetû kínai két simkártyás nokia utánzat csodát. Még TV vevõ is van benne. Csak éppen gyötrelem a használata és négy hónap után a funkciók fele nem mûködött normálisan. Nem attól lesz jó valami, hogy minden hülyeséggel tele van zsúfolva, hanem, hogy amire tervezték, azt meg tudja csinálni.
Arról lehet vitatkozni, hogy egy gépre mindenkinek "joga" van azt telepíteni amit akar/tud. De azt szerintem józan paraszti ésszel is be lehet látni, hogy az iPad az iPhone oprendszere köré épült. Az egész vas összeállítása ennek lett alárendelve. Viszont egy ilyen táblára külsõ perifériák nélkül, hogy telepít bárki bármi is? Ja, vagy alapból min. 1 USB csatlakozó, de ha már egy van, akkor esetleg miért nincs gigabit lan csatlakozó is rajta, meg firewire - hiszen lehet valakinek fw csatlakozójú kamerája van és ezen akarja visszanézni az épp elkészített videót -, vagy mondjuk házimozihoz optikai hang kimenet, vagy analóg/ditigál TV-nek antennacsatlakozó, hiszen a kocsiban mondjuk TV-zni szeretnénk, PCMCI csatlakozó, hogy sokfajta kártyát lehessen rádugni, stb.
Imádom, hogy mindenki kamerázni akar vele, de ahogy az egyik kedves hozzászóló meg is jegyezte: Ezzel akarnak fényképezni??? Vagy ahogy más igénye szólt, videóchat? Ezt komolyan gondoltad? Egy lapos géppel akarsz videóchatelni, mit ha nem akarsz kézben tartani, úgy kell igazgatni, hiszen állítva instabilabb, mint egy notebook vagy netbook kijelzõje. Szerintem ez élethû dolog? Vagy a kártyaolvasó. Egy gyakorlatilag read-only netre készült gépen mihez kezd az ember egy kártyaolvasóval? 10"-on fogja nézegetni kirándulás közben az éppen elkattintgatott fotóit? De ezeket felsorolva ez már nem is netbook, hanem notebook lenne. Nem erre készült!
Szóval a lényeg. Akinek teszik annak tetszik, akinek meg nem, az foglalkozzon azzal amivel szeretne.
Speciel én iPhone-on se hiányolom a flasht... Nem ezt kéne cuting edge technológiának tekinteni.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A tabletek ezeknek az embereknek szólnak.
Ez a póz meg tényleg jó, nem tudom miért nem jutott eszembe 😄 <#eljen>#eljen>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
http://www.youtube.com/watch?v=UNnBlMB3L84#t=190
Ez szerintem minden csak nem görnyedés. 😊
1080p media player classiccal nem probléma - habár filmnézéssel az üzemidõ "csak" 4 és fél óra azért mert néha szar a kódolás, ekkor átváltok super performance módba ami 1,8 GHz-en kegyegteti a procit, hogy ne akadozzon, ekkor a proci FSB is 800Mhz-re megy fel az alap 533-ról.
Ez van, ASUS super hybrid engine nagyon hasznos!
Gyakorlatilag külsõ monitorral használva kiváltana egy asztali konfigot is - kivétel a játék -.
video
A windowst meg sokan egy életen át nem képesek megtanulni kezelni, karbantartani 😄
mav.hu nem érdekel, sokkal inkább az elvira, ami szerencsére mûködik flash nélkül is 😉
És a netbookal mit csinálsz? Csak úgy kíváncsiságból. Mert a legtöbb ember ugyanarra használná, mint az ipadet, ami valljuk be sokkal inkább azokra a dolgokra van specializálódva.
Egyébként tudsz rajta HD filmet nézni? 😛 és úgy mennyi az üzemideje? ^^
Ám legyen: ilyen netbookom van 10,5 óra üzemidõvel. Az egész _87_ ezer forintomba került.
"akártetszik akár nem, az iPad éllovasa ennek a piacnak a hosszú üzemidejével, és a jól optimalizált oprendszerével"
10 óra üzemidõm van ... _tíz_ ... az általam választott oprendszerrel!
"A felsorolt hiányosságok meg kb nevetségesek. Kamera? minek? ugye nem egy ekkora szerkezettel fogod magad fényképezni a tükör elõtt, vagy haverokkal a kocsmában?"
Marha! Videó chatrõl már hallottál?
"Flash? Ugyanmár, hát meg lehet nézni mivan a flashekkel. Itt az sg-n is van ugye ez a hirdetés. Procim felét lefoglalja... el lehet képzelni mit mûvelne egy tablettel.
Jah ... valóban, próbáld ki .... szedd le a Flash-t a gépeden és kezdj el neten böngészgetni, sok szerencsét a weboldalak megjelenítésében! A mav.hu nem jönne be hallod! 😄
Jó lenne ha valamivel több kompetenciával szólnál bele olyan dolgokba, amihez még egy pék is jobban értene nálad! 😄
Hogy miért hoztam fel a netbookot? Mert nem értem miért nem lehet egy ilyenbõl kikapni a billentyûzetet, megfordítani a monitort és ráapplikálni egy nyamvadék érintõfóliát. Mind üzemidõ, mind szolgáltatások terén kiváló lenne!
Azt még hozzátenném, hogy akártetszik akár nem, az iPad éllovasa ennek a piacnak a hosszú üzemidejével, és a jól optimalizált oprendszerével. A felsorolt hiányosságok meg kb nevetségesek. Kamera? minek? ugye nem egy ekkora szerkezettel fogod magad fényképezni a tükör elõtt, vagy haverokkal a kocsmában? Flash? Ugyanmár, hát meg lehet nézni mivan a flashekkel. Itt az sg-n is van ugye ez a hirdetés. Procim felét lefoglalja... el lehet képzelni mit mûvelne egy tablettel.
meg különben is. Mit kell ezen megtanulni?? Még egy 7 éves is tudná használni.
Az iPad is vicces cucc...de ez olyan mint egy kínai iPado vagy valami iPad klón ami nem mûködik jól. 😄
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Észre kéne venni, hogy vagynnak geekek, akik telepítgetni akarnak, meg más oprencerekkel bíbelõdni. Meg vannak szimpla felhasználók, akik nem. Õk csak böngészni, e-mailezni, szórakozni akarnak. Súgok: õk vannak többen.