• Jamaha
    #83
    Kedves cikkíró!

    Ez egy teljesen felesleges és értelmetlen cikk volt. Ha neked nem tetszik az iPad, vagy az Apple többi terméke, vagy Steve Jobs, akkor miért nem konkrétan azt írod le, ha meg hantázni akarsz, írj egy fórumba. Jah, még egy apróság: nekem, meg az átlag embernek szerintem jobban bejön, ha egy farmeres-pólós emberke beszél egy technikai dologról szóló előadáson a technikai dolgokról, mint amikor elmegyek egy mikrosof "konferenciára" és öltönyös nyakkendős emberek két értelmes szót nem tudnak elmondani, mert egyszer nem vette át magában a mondanivalóját és akadozik, meg dadog összes-vissza és a mondanivalójuk fele mentegetőzéssel kezdődik, ahelyett, hogy arról beszélnének, amiért ott vagyunk.
    Igaz én főleg szerverek alkalmazásokkal kapcsolatos M$ előadásokon voltam, de szerintem nincs a M$ magyarországnak olyan embere, aki normálisan tudna előadni és ne úgy kezdené a felvezetőit, hogy: "Igaz, hogy ezt a Linux is tudja, de vindóz is...!"

    Szóval lényeg ami a lényég, a cikkből az derül ki számomra, hogy leírtál egy egyoldalú véleményt és nem jártad körbe a témát, valamit továbbra is tudjátok ezt magatokról, hogy nulla újságírók vagytok és még mindig nem adjátok a neveteket a cikkeitekhez. Pedig régen ott volt...