• GregSB
    #76
    "Tehát akkor képes lenne rá, de a gyártó ezt letiltja."

    Pontosan. Mivel abból indulnak ki hogy te egy mezei user vagy, aki csak használni akarja a cuccot amit megvesz, nem akarja karbantartani, nem akarja kilődözni a háttérben futó alkalmazásokat. Az Apple mindig is ezzel a hozáálással készítette a mainstream cuccait (iPod, iPhone), lehet ezért lettek sikeresek, széles körben elterjedtek.

    Szóval ez az ő filozófiájuk. Az a legszebb az egészben, hogy van rajtuk kívül egy csomó gyártó, nem kötelező az ő terméküket venni. Januárban a CES-en már a HP is bemutatott egy tablet prototípust, jön az MSI és a Google táblagépe is.

    Csak ezekről nem hall annyit az ember, mert feleannyit költenek marketingre mint az Apple.

    Azon nevetek a legjobbakat, hogy itt egyesek egyenesen azzal dobálóznak, hogy az Apple találta ki ezt az egész tablet-iPad mizériát, csak ráerőltetnek az emberekre egy újfajta kütyüt amire semmi szükség nincsen, az ipar meg követi őket. Hát LOL. Valóban ők lesznek az elsők akik piacra lépnek egy ilyen termékkel, de mint már előbb említettem január elején a CES-en már láthattunk win7-es és androidos táblagépeket is, amik készülőben voltak, még mielőtt az iPadot bejelentették volna. Mindenki ebbe az irányba fejlesztett az utóbbi hónapokban-években. Ha nem lenne az Apple akkor is táblagépek özönlötték volna el a piacot ebben az évben. Az Apple csak csinált a saját filozófiája alapján egyet a sok közül, nem kötelező ezt választani!