• MacropusRufus
    #20
    csináltam egy tesztett, és meg kell, hogy mondjam ez egy parasztvakítás, de lejjebb már említette valaki: a vállalati gépek nem azonosíthatóak megfelelően.
    Mindent standartok írnak elő. Nálunk pl. Japánban ua. az alkalmazások vannak mint Miamiban (leszámítva a nyelvspecifikus beállítsokat). Nos az én gépemet 546959 gép közűl is megtalálnák. Na most nálunk több mint 18ezer gép dolgozik... Próbaképpen a berlini és a frankfurti kollégámmal lecsekkoltuk. Számra pontosan ugyan ezt az eredményt adta ki. Következtetés: max. addíg tudják lokalizálni, hogy melyik cégről van szó és ennyi. Utánna lehet végigmolyolni több mint 18ezer gép log állományait, hogy ténylegesen melyik volt az.
    Majd otthon is kipróbálom oszt referálok, hogy mi a helyzet, de nem hinném, hogy sokkal jobb lenne a helyzet, ui. amiket néz (8 szempont) baromira kevés, hogy 100%-ban azonosítható legyen egy gép, elég ha még 100 másik gépen ugyan ezek az alkamazások vannak telepítve akkor már csak 1%-k az esély, hogy 100-ból meglegyen. És ugye nem 100 gép van a világon (1997-es adat szerint több mint 1milliárd ember netezett akkor szerte a világban.)...
    Viszont az biztos, hogy az oldal nézetsége nőni fog, a pixelenkénti ára meg szépen menni fog felfelé.