Sanyix: (grafikuskari vs cpu)
ez így ok is, ez így ebben a pillanatban jól is hangzik, egy két grafikai funkció, kis töredezett mentes nagyítás, sima scroll, ilyen apró finomságok. De miután továbbgondoljuk az egészet, ha megnyílik nekik ez a térség is a komoly hardware terhelésre, tudod hogy nem nagyon fogják visszafogni magukat, az igények megnövekedése fogja a hardware-t is húzni folyamatosan, pont mint a játékiparban mostanság megy. Nem feltétlen lesz jó ez mezei usernek, hogy minden netes program/oldal miatt gépet kell újítania. Szerintem jobb nekünk még az információt és a lényeget kapjuk a netezéssel, és megkímélnek a csilivilitől.... na de kár ezen parázni, a folyamat megkezdődött eleve, csak idő kérdése és neten is ugyanez alakul majd ki.
"Te leszarod amit írnak, vagy csak nem tudsz szöveget értelmezni?
Le lett írva 5x legalább hogy mindet lehet variálni külsőben és belsőben egyaránt, csak te erről nem tudsz."
hát legjobb hozzáállásomra, de eddig még nem tudtál kézzelfogható bizonyítékot mutatni, pl legyen csak külső, linkelj légyszíves egy olyan kompakt sáv felállással operáról képet, mint én tettem lent a firefox-ról. Mindjárt meggyőzve fogom érezni magam, kézzelfogható bizonyíték ellenében meg engedd meg hogy csak ne higgyek, a szépen lefektetett szavaidnak. Ha a külső testre szabhatóság letudva, akkor mehetünk a belsőkre is, de csak szépen apró lépésekben.