jó na, már vagytok 3an, a pármilliós FF vagy IE felhasználókhoz képest :). Ha sokáig várunk lehet összegyűlik még tízen pár ember. Eleve úgy is hangzott a mondatom, hogy "Nem sokan használnak ugye pre alpha verziókat semmiből", nem azt mondtam hogy senki, hanem hogy elenyésző a számuk.
Sanyix: az 1 dolog hogy nincs igényed rá és soha nem láttad szükségét. Ezzel érvelnek az IE felhasználók is, nekik jó minden úgy ahogy van. De vannak emberek akiknek nem felel meg az átlagnak beállított és kellenek nekik extra funkciók, szeretnének személyre szabni. Nyilván te az előző csoporthoz tartozol, ismerek még ilyen embereket, ha nem érint a kérdés és nem tudod átlátni miről is maradsz le, akkor kár szót váltani róla, nem fogunk sehova jutni.
ZeGa: hát egy nagyítás és a görgetés nem tudom milyen komoly proci tartalékokat emészt fel nálad, szerintem egy átlagos gépen az ég világon semmi komolyat ami nem férne bele. Gyenge laptopokon meg ugyan senki nem szeretné szerintem, hogy még inkább a szerencsétlen integrált grafraki terhelődjön. Inkább a takarékos proci dolgozzon ezeken a dolgokon, sokkal kevesebb energiát fogyaszt ha néha picit dolgoznia kell jobban, mintha a grafkarit is elkezdenénk járatni minden extra melegedésével az ilyesmikre.