Ahoy:
ezért is használom FF mellett a Chrome-ot és az Opera-t is, figyelem minden lépésüket és az újításokat, nem vagyok tipikus fan. Régebben az Opera, utána a Chrome de rövid idő után a FF lett a fő böngészőm, mivel egyenlőre ott található a legszéleskörűbb testre szabhatóság és igen szépen fejlődnek.
Én szeretem a Google cuccait, teszek én a többi cégre, ha már abban a pozícióban lenne, az is lenyomásra törekedne, csak a google még minőségi termékekkel szolgál legalább és tényleg gyúrja az innovációt ahogy tudja.
A Chrome kétség kívül gyorsabb mint a FF, de nem túl nagy % eltérés tapasztalható, nagyon fent van a FF is sebességben. Mondjuk olyan 80%-90%os átlagban a Chrome hoz képest, szóval szinte elhanyagolhatóan kicsi a különbség, alig lehet olyan kis sebességeknél észrevenni, de a regiment plugin még mindég a FF oldalára billenti a mérleget. Az Opera sajnos a FF-től már inkább lejjebb van, régebben nagyon sebes volt, a legsebesebb, de mostanában nem nagyon tudja tartani az iramot, persze várjuk milyen érdekességekkel rukkol elő, ami segítheti a másik kettő böngészőt is felfelé, pluginokkal beépítve dettó a jóságokat természetesen.