• bvalek2
    #112
    Béni elvtársnak úgy látszik már nem ugrik be, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetet a republikánusok okozták. 2000-ben 95 milliárd dolláros éves költségvetési többletből csináltak hangyaszorgalommal, két háborúval ezermilliárdos hiányt. Aztán vették a kalapjukat, és a feketének otthagytak egy trágyadombot eltakarítani (ahogy szokták, milyen ironikus ez a történelmi párhuzam).

    Mondjuk (őszi)Barack is eléggé SZDSZ-esen kezeli a problémát, gyorsan kinyír egy projektet, ami hosszútávon jár csak hatalmas haszonnal, és iszonyú sokáig tart a nulláról újra felépíteni. Helyette viszont még több pénzt öntött a hadseregbe.

    Woodrow Wilson, Shimon Peres, Yitzhak Rabin, Yasser Arafat, Lê Ðức Thọ, Henry Kissinger, Mikhail Gorbachev, mi a közös a felsorolt nevekben? Már azon kívül, hogy ha németek lettek volna, Nürnbergben kötél általi halálra ítélték volna őket. Talált, mind kaptak béke-Nobel díjat! Ehhez a diszes társasághoz csatlakozott Barack Obama. Ezek után ne mondja senki, hogy nem érdemelte meg! :)