• BlackRose
    #49
    Nézd én nem azt mondtam, hogy az iPad most majd a Kindle-t ledúrja a piacról (mert nem), de, hogy IPS képernyő nem jó olvasásra az egyszerűen nem igaz. Mindkét technológiának megvan az előnye és hátránya, a Kindle olvasható napokig, napsütésben is de csak fekete-fehér... az iPad csak órákig olvasható, napsütésben nem de sötétben igen és színes méghozzá nagyon jó szinekkel (IPS).

    Az iPad-nak egy baja, 2x drágább mint amit a széles piac hajlandó fizetni érte, persze a G2-ig valószínűleg mérséklődik az ára (az iPhone esetében is ez volt). De ha szerintem még 250 dolláros árnál is mellé vennék ehy netbookot és egy Kindlet :) egyszerűen mert mindegyik a saját módján jobb meghatározott feladatokra mint a másik. Mobil kommunikációs és munka gépnek (Smarthphone mellé) viszont egyértelműen a netbook a legmegfelelőbb. Olvasni, böngészni reggel az ágyban és játszani a gyerekekkel az iPad tökéletesen megfelel, csak még az ára 250 dollcsira ereszkedjen...

    És persze papíron is lehet olvasni, csak a "beépített" SEARCH funkció nagyon primitív :)

    Különben én már egy ideje élvezem a multitouch-ot a desktopon is a Wacom Bamboo Pen & Touch jóvoltából... és szerintem jobb mint a képernyőt maszatolni.