Pares#85
Bocs, lehet, kicsit elragadtattam magam azzal a hsz.-ommal, de az előtte lévő hozzászólások, amiket részben nekem vagy a véleményemre címeztek, előzetes provokáció nélkül egyértelműen úgy voltak megfogalmazva, hogy akinek tetszik ez a játék, az más nem lehet, mint közönséges casual játékos. Nem kell magyarázkodás, feketén fehéren le volt írva több hozzászólásban is. Nem véleményről volt szó, mert én mindenkiét teljes mértékben tiszteletben tartom, amíg szorosan a játék olyan elemeire vonatkoznak, amikről szubjektív véleményt lehet alkotni. Azt viszont nagyon nem szeretem (és lehet, hogy ezt a rossz tulajdonságaim közé lehet sorolni), hogyha valamiről sarkított, szándékosan túlzott, esetleg valótlan dolgokat állítanak. Én is csak a saját véleményem írtam le, plussz azt, hogy mennyire nincs értelme annak, amit egyesek a játékkal kapcsolatban kritizálnak.
Lehet, hogy most ezen meglepődsz, de én is szeretem a minőségi dolgokat, és nem tartom magam holmi egyszerű, gondolkodni nem szerető casualnak. Kihívás nélkül számomra nincs szórakozás e téren, és az RPG, mint műfaj, örök kedvencem.
Egyébként az SG cikkekről egyetértünk. Ezek alapján nem lehet semmit sem megítélni, mert ezt is csak egy ember írja, és sokszor nem objektívak. Ha már kritikáról van szó, akkor metacritic...
"hanem utánna néznél a dolgoknak"
Ezt én is elvárnám egyesektől, mielőtt úgymond vélemény formáznak.
Végezetül én is szeretném már befejezni ezt a valóban értelmetlen (és nem általam indított provokációkat tartalmazó) vitát.