• Lord Zax
    Üdv.

Nem szándékoztam válaszolni, hisz a téma holnapra ugyis süllyesztőbe kerül, és senkit se érdekel. De a személyeskedést és a beszolásokat nem szeretem.
    Kedves Pares, ha valakinek van véleménye és nem egyezik a tieddel azt te miért veszed személyes sértésnek? Egyértelmüen látszik hogy elvakult fan boy vagy. Már az első részt is tökéletesnek kiáltottad ki és ugyanezt csináltad ott is.

"Kezd nagyon unalmas lenni a sok állítólagos felsőbbrendű, nem-casual, mellveregető hardcore rpg-s rinyálása."

Igen vannak akiknek a minőség számit, és jobbra, többre vágynak, és nem párezer van. Bár a mai társadalmat nézve sajnos egyre több az iq0 mindegy mivel játszok csak ölni kelljen benne meg brutál grafikája legyen. Sajnos erre van igény, így ebben van a pénz is. Ez a kategória a mai fiatalság. Meg is látszik rajtuk. Én már nem ezek közé tartozom, mások az igényeim.
    Én szeretem a kihívásokat, ha gondolkodni kell, az egyedi dolgokat, történeteket.
    Persze tökéletes játék nem lesz sosem, olyan meg ami mindenkinek tetszik végképp.
    A játéknak jopár hibája van és hiányossága, de szerintem itt senki se mondta rá hogy rossz. Valoszinü a marketing és az ellenfélhiány miatt pár honapig a topon lessz, aztán szép lassan elkezd csuszni és oda jut ahova az elsö része. Aztán visszaveszi magát a wow és társai.

"De ezentúl nem izgatom fel magam, ha valaki szándékosan "hülyeséget" (nem véleményt) ír és lehúzza a játékot (úgy, hogy valszeg még rendesen nem is játszotta...). "

Erre pedig, akkor ne izgasd fel magad. Nem neked szolt,és nem is a játékra.. és azse hogy mindenki aki ezzel játszik amcsi iq0. Ha nem lennél ennyire idegbeteg és értelmesen olvasnál, és nem kontráznál rá mindenre hogy hülíeség csak neked van igazad, hanem utánna néznél a dolgoknak talán vitába szállnék de igy felesleges, csak flamelsz mindenre. Végül végigjátszottam a játékot, 40 orát raktam bele, de 18 körül már vége lehetett volna, de kitoltam minden alküldetést, anomáliát, mindenki loyal lett, a dcket is leszedtem hozzá, minden bolygot felfedeztem, fegyverek maxon stb. De nagyon beleuntam mert ugyanaz ismétlödött sok orán át.

Egyébként az sg cikkekröl, szinvonalukrol inkább nem nyilatkoznék. A játék értékelésükröl pedig végképp. Sosem az alapján lett véleményem egy még ki nem probált játékrol hogy mit irtak itt rola, vagy milyen hszek keletkeztek. És szerintem más is tegyen igy. Max flamelés van mindig és beszologatások, a játék forum pedig segitségkérésre valo kb.
    Akit komolyan érdekel átmegy egy gamer oldalra és onnan tájékozodik.

Végszóra. Pares, nem kivánom folytatni az értelmetlen vitádat itt, ha gondod van még írj pmet. :)

A játék jó lett, tessék kipróbálni mindenkinek.