Pares#66
Kezd nagyon unalmas lenni a sok állítólagos felsőbbrendű, nem-casual, mellveregető hardcore rpg-s rinyálása. A Mass Effect ilyen, mert ilyennek készült. Tessék elfogadni. Nem keményvonalas RPG, és nem keményvonalas Shooter. Hanem egy hibrid, és nagyon jól sikerült (és ha már felhoztad a kritikusokat, akkor szerintük is minden tekintetben felülmúlja az első részt, ja, hogy az összes töketlen 10 éves 0 IQ-s amcsi shooter-fan, na persze). Biztos én is egy buta, egyszerű casual játékos vagyok, mert nem rinyálok olyan dolgokon, amik már 10000x ki lettek tárgyalva és megmagyarázva (elsősorban a Bioware Social fórumán...).
Nem kedvelem a sima agyatlan lövöldözős játékokat, ha leülök valamivel játszani, az szinte mindíg stratégia vagy rpg (stratégia közül is csak a bonyolultabbat szeretem, nem ilyen Age of Empire stílusúakat). Ha megnézitek a Bioware fórumát, van egy pár ember, akik ismételten ugyan azokat a szarságokat emlegetik, nyitnak egy topicot, beböfögnek valamit, a többiek megmagyarázzák, aztán az illető eltűnik. Jellemző. Persze Ő állítólag egy "igazi" RPG játékos, a többiek csak holmi egyszerű casual játékosok. Van egy olyan érzésem, hogy a sok hozzáértő még rendesen (ha egyáltalán) ki sem próbálta a játékot, de már előre rinyál.