• Tinman #55
    "fegyvereket/pancelokat nem lehet vasarolni"

Nem mintha az első részben bármi értelme is lett volna. A MÁV vagonjaival szállították az öledbe, minden kis ütközet után a fegyvereket, modokat. A modolásnak se volt sok értelme, ahogy ezzel a lépéssel a kereskedelmet is totál megölték... a játék felénél már nem számolt tovább a pénz számlálója, mert maxon voltam. U.e. igaz a jellemre is... seperc alatt maxon voltam és félistenként sétagaloppoltam végig, az amúgy remek sztorin. Ez volt a ME1 mázlija, mert a mellékküldetések 70%-a is egy nagy kalap nyúlbogyót sem ért, ráadásul olyan holt unalmas volt már a 20. u.o. bolygón levő bázisra leszállni, hogy az ME1 Emo Collector's kiadásba még talán pengét is mellékeltek volna :-/

A szaksajtó pedig eláshatja magát 7 méter mélyre.
    Rendben, remek a storyline, remek a grafika, remek a hang és az irányítás is kiváló, de ettől még nem lehet 10/10 egy olyan játék ahol súlyos fehér foltok vannak és sokszor unatkozik a játékos.

Bár megértem egy részről a cikkírókat... annyi nulla, igénytelen moslék folyik ki a csapon, hogy 1-2 felcsillanó szikrára már rögtön tapsikolnak és örömtüzeket gyújtanak, majd kikiáltják megváltónak.

Fps = Half-Life 1 --> Na az majdnem 10/10 volt.
    RPG = Baldur's Gate --->Az valóban 10/10 volt.
    RPG-akció = Deus Ex 1 & 2 ---> Felér-e a Mass Effect ilyen magasságokba? Ne a grafikát nézzük! Nem éppen... akkor meg nem osztogassunk már 10/10-et mindenre, ami csupán csak "jó".