Lord Zax#52
Üdv.
Öröm nézni ahogy egymásnak estek egy játék miatt, és mert más a véleménye róla.
Miért nem lehet elfogadni ha valaki casual játékos és teljesen odavan tőle? És miért nem ha valaki hc játékos és mást várt, rosszabb véleménye van? Amúgy szerintem senki sem írta hogy rossz játék, csak rosszabb mint az 1. vagy amit elvárnánk 2010ben. Ez egy magyar szokás, lásd politika, sosem fogsz együttmüködni, megérteni mást vagy segiteni a másiknak amig mást mond amit te nem szeretnél hallani.. Amúgy 1-2 nap és a topic eltünik ugyis, úgyhogy felesleges a flamelés. Ugyse kiváncsi senki se rá, és mindenkinek megvan a saját véleménye, attol hogy bizonyitani akarod a sajátod nem történik semmi.
Én utóbbiba tartozom, régota játszok, 15 éve kb. És joideje várok a csodára, hogy feladják ezt a trendet ami most megy. Azt hogy CSAK a grafika a lényeg, egy techdemo némi történettel megszórva, és ájulnak a gyerekek tőle.
Sajnos a mai célközönség az amerikai iq0 konzolos tizenéves korosztály.
Lassan eljutunk majd abba a korba hogy 0 gondolkozás kelljen egy játékhoz, beülsz megnyomod valamelyik gombot azt megy magátol a játék, csak nézni kell.
Már szinte minden játék csak arrol szol hogy ölj meg 1000 embert és ezzel mentsd meg a világot. És ez a lineáris csöben járkálás is idegesit. Ha ujrakezded ugyanazt fogod újracsinálni. Ugyanott kapod a fegyvereket, a szinteket, mindent. A hivatalos oldalon egyébként a mass effect tps játék.
Az nem tesz egy akciojátékot rpgvé hogy van benne fejlödés, és fegyver/ páncél választék. A stilusokat pedig kár keverni. Ennyi erövel ma már minden játék rpg is, mert alapkövetelmények lettek ezek.
Számomra az rpg kalandot jelent amiben rengeteg skill, item van, a döntéseid alapján változik a történet és a végkifejlet, egy nem lineáris játékmenetben.
Egyébként én kivánok mindenkinek jo játékot, mert attol független hogy nem tökéletes és vannak hibái jo játék, a mai választékban kiemelkedő.