"Itt a skilleket alig-alig használom. Csak egy-kettő van, amit folyton bevetek (inferno ammo, meg barrier amit a négertől loptam). A többit fejlesztem és nem érzem, hogy haszna lenne, erősebb lenne, változna valamit.
Az egymásra épülő szintek kb annyira bullshit jellegű bónuszt adnak, mint a pull. Egy másodperccel tovább lebeg az ellen, hurrá..."
Ezzel én pont nem értek egyet. Nekem a fagyasztás és a lökés volt alapra berakva, és minden fejlesztés után éreztem hogy egyre erősebb. A kimaxolt lökéssel annyira frankón lehet dobálni az ellent, hogy sokszor nem is lőttem, csak a nagy ellenfelek ellen.
"Na akkor elmondom, hogy én mit csinálok.
Fasza assault rifle, találtam, örültem neki.
!10 játékórája! ezzel az egy szaros fegyverrel mászkálok, mert
1. nincs nála erősebb, ráadásul annyira hatékony, hogy más fegyvertípust nem is érdemes használni. Így gyakorlatilag a harc úgy néz ki, hogy rátolom az inferno ammot, és végigdarálok vele.
Nincs az, amit az 1-ben éreztem. Ha közel jön, akkor elő a sotit és osztani, ha nagyon távol akkor sniper, egyébként meg darálni a gépkarabéllyal esetleg beadni fejlövéseket a pisztollyal. Áh, itt a shotgun még közelre is kevésbé hatékony, mint a géppisztolyom. A heavy weaponok nagy része is adott időn belül alig sebez jobban."
Mhm, én harc közben ha fegyvert használtam mindig váltogattam mert a nagy böszme páncélú ellenfelek ellen, a Collectoros lézer a jól működö, a rejtőzködő ellenfeleket a hand cannonnal lehet jól headshotolni, amúgy meg pl a submachine gunnal közlekedtem átlagban, igaz én azt kifejlesztettem 5/5-re.