Milyen hangcuccon hallgatod a zenét?
  • ranGer2
    Üdv!

Asztali dvd-hez illetve TV-hez még nem próbáltam kötni, de ami késik...
    A mai játékok többsége támogatja az 5.1 es hangzást. Némelyik még THX certificated is. Viszont a tapasztalatom az, hogy állítgatni kell jócskán ahhoz, hogy igazi térhatást hallhass. Erre volt pl a CODMW2 ahol csak állítás, és config után tudtam élvezni az 5.1 et. És azt kell, hogy mondjam a régebbi játékoknál szerintem csak fars dolog ez az 5.1.
    De pl az igényesebb fejlesztéseknél fejemet rá, hogy komolyanveszik ezt a témát is.

A cucc mellett azért döntöttem, mert kollegámnak eladó lett, és igencsak jutányos áron vásárolhattam meg. Azt hiszem amennyi az eredeti ára annyit nem áldoztam volna rá,(még mikor nem tudtam h mit tud..) bár így utólag azt kell,hogy mondjam hogy megéri a pénzt.

+1 gondolat a filmekhez és a zenéhez: Az OST-k úgy szólnak mintha a szobádban játszanák épp élőben, nagyon sok hangot eddig nem is vettem észre és nem is hallottam, pl a Dark Knight bár igen nagy siker volt nálam, nem hittem volna, hogy még okozhat meglepetéseket.
    Ezzel a cuccal az államat keresgéltem megint a film újratekintése után.

Negatívumként említeném meg, hogy ne legyek teljesen elfogult:

A rendszer hibájaként véltem felfedezni, hogyha a villany kapcsolgatva van a lakásban vagy a hűtő ki-be kapcsol, a mélnyomó igencsak nagyot pukkan. Ezt a hibát viszont az újabb kiadásoknál már javították.