Milyen hangcuccon hallgatod a zenét?
  • ranGer2
    Ez egy igen jó hozzáállás!

Azért említettem mert volt már néhány hasonló topicban igencsak nagy flame.
    Sok embernek csípi a szemét, hogy apci-anyci parlamentbe dolgozik és megveszi a 14 éves fiacskájának az atomerőművet meg minden szart csak, hogy legyen.
    Az meg megint más tészta, hogy valaki keményen megdolgozik érte, és inkább gyűjt és vár több ideig minthogy szart vegyen.

Személy szerint igencsak jól jártam ezzel a döggel.A mélyről szerintem nem kell semmit sem írnom, vagy az ajtó, vagy az ablak nyitva van a szobámban ha feltekerem.. negyedig.. félig max..(maxra még sosem tudtam feltekerni, mert iszonyat hangos.) Viszonylag torzulásmentesen szól magas hangerőn is, viszont nem árt neki tér,hogy jól kiszólja magát úgymond.A magas hangok is iszonyat tisztán és élesen szólnak. Minden apró hang, és részlet a helyén van akár egy szimfónikus zenekar. Persze igényli a minőségi hangkártyát is, alaplapival a mély inkább csak püffög és az élesek is tompák.. Hátrányként csak annyit tudok felróni, hogy mivel igen komoly cucc, a sima mp3-ak 128 as bitrátával már szinte hallgathatatlanok, még a 320 asok elmennek, de a legjobb zenei élményt a veszteségmentes audiofile-ok adják.
    Filmek terén eddig negatív tapasztalatom nemnagyon volt, szerintem nem is lesz. A THX certification magáért beszél. Igazából 5.1 ben az igazi, de 2.1 es csatornával rendelkező filmek is élvezhetőek.