Hangrendszerek,hangzásvilág
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Egy ilyenem van. Itthon kicsit átalakítottam õket. Konkrétan kihoztam párhuzamosan a bal és a jobb jelét is hátul és ráeresztettem az angliából származó Marantz hangszóróimra(isteni hangfalak) + van még 1 mélyládám. Megmaradt egy házimoziból(LG) és nem volt szívem kidobni v. megválni tõle, mert jó féle így õ is be lett kötve. Nagyon szépen szól, a kis "szar" úgy meghajtja a nagy falakat, hogy max(!!) hangerõn is távolabbról hallgatva u. olyan szép a hang, mint halkabban. Magam is meglepõdtem. Hangkártyám egy régi Audigy Soundblaster, de jó szolgálatot tesz.
Van még egy kis pár wattos Aria gitárerõsítõm, annak a phone jele megy be egy hifi kombóba(tuner, tape, cd) és azon van megerõsítve 2 régi Orion hangszóróra. Gitározásra jó, de sose tudom belõni a hangot szépre, mert valamit mindig elszúrok a grafikus EQ-n.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
amúgy a laptopomon hallgatok zenét 4.1 dolby home theater
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
huu ha nekem lenne 5kilóm...abból már lehet venni ezt-azt ami még a mércét is megüti...(bár ha azt nézzük hogy ismerõsnek 1 darab hangfalkábele 50ropogós magyar ezres,akkor mégse olyan sok az az 500ezer)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
"De hallottam 500ezres árkategóriájú Jamo-t is,hát sajna nem nyûgözött le...Rettentõ sok középhanggal próbálta leordítani a fejemet. "
Ez továbbra sem jelent semmit, még azt sem, hogy az a hangfal hibája volt. Egy láncban ugye ott a forráskészülék, az erõsítõ és a kábekek is. Az esetleg rosszul masterelt lemezekrõl nem is beszélve 😊
Azzal teljesen egyetértek, hogy valamilyen szinten szimpátia kérdése is a dolog, polkaudiokat anno a kinézetük miatt pl meg se hallgattam 😊 (de belátom h ez valahol hibás gondolkodás)
Forza.
Magánvéleményem szerint viszont semilyen esetben nem vennék Jamo hangfalakat...Valahogy nem szimpi...
képrõl hangfalat megítélni? <#wilting>#wilting><#awink>#awink>
"ilyen nevekben kell gondolkodni,ha valaki több pénzt szán a fülére!"
hibás logika! nem nevekben kell gondolkodni! van X összeged és elmész meghallgatni MINDENT, amit csak tudsz és anyagilag is ok ... aki egyébként "márkabuzi vájtfülû" az az általad is emlitett márkákat vszeg ugyanugy lesajnálja, mint a jamot 😊
Forza.
Spendor,Mission,Infinity...(még sorolhatna az ember pár márkát) ilyen nevekben kell gondolkodni,ha valaki több pénzt szán a fülére!
használ valaki elektroncsöves erõsítõt? én azt hallottam róla hogy elég durván,ércesen szól,mégis nagyon sokan használják/építenek otthon még ma is...
Az átlag a teszkós Studio szériával találkozik, 16k/pár, nyilván nem ettõl kell az audiofil hangzást várni.
Viszont van a Jamonak R909-e is, 6000 EUR/db, azaz egy pár 3.3 milla és elismert, jó cucc, "audiofil".
Szal, az ár nagyjából a minõséget is meghatározza.
Az én E870esem kicsit loudnesses, de mivel fõleg mozizok rajta így nincs vele sok gondom, direkt "jó".
Forza.
Kábé annyi évesek mint én,de még szerintem mindig ott vannak hangzásban is,teljesítményben is.
Plusz Sound Blaster Audigy 2 6.1 hangkari.
Szerintem jó, bár már nagyon régi. A hangerõszabályozóval van valami gebasz..
Venni kéne egy ASUS hangkarit meg bele valami 5.1-es logitechet.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Ja igen sinusban annyi is elég! 😄DD
már semmi pénzért sem válnék meg tõllük;😊
anyit nem kapok érte amenyit nekem ér az áráért meg nem addnám el😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Az erosito egy Kenwood KA-5500:
A hangfalpar Kenwood KL-333D:
Es ha a kornyezetet zavarna a "zaj", akkor egy AKG K55:
Mondjuk a Kenwood cuccokra raferne mar egy alapos felujitas, ujabban nem szolnak mar olyan szepen 😞
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Emancipate yourself from mental slavement!
Sinusban 175W, ezt tudja is és ennyi... nekem bõven elég...
Örülj, ha van 100watt.. Inkább aki teheti szteró erõsítõ +2db 3utas hangfal..><
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
egy nagy fülest én is szerettem volna mostanában,de rémisztõ árakkal találkoztam...HD555,515,485 ami bejött,de valszeg késõbbre marad a project
DIESEL DOG:
én sosem hittem az ilyen kis egybe 5.1 dologban...havernak is ilyesmi van,elég gyengus.sok ember mondja h így meg úgy nagyot szól a cucca,de szerintem ez nem errõl szól...hanem hogy az a nagy mennyire szól szépen...no mind1 mindenki úgy költ ahogy a pénztárcája engedi...
---
nekem amugy H/K AVR 8500, Jamo E870, E8CEN, B&W601S2, Yamaha YST-SW300 van, de volt kisebb H/K-m, Yamahám és a stereo korszakból Technicsem is 😊 Mindet szerettem, de jobb hangra mindig van igény. Illetve most a hangfalakkal kellene továbblépni, csak ugye a pénz...

Forza.
DVD-hez és TV-hez nagyon jó választás volt eme 5.1-es, tisztán, szépen, és nagyot szól:
DVD-nek õt választottam. Sokat tudó, egyszerû szerkezet, tisztán adja vissza a hangokat, a képrõl nem is beszélve:
PC-hez egyszerû szintén faládás sztereó:
Kocsimban pedig egy ilyen Blaupunkt Laguna CD35-ös típusú CD-s rádió tesz szolgálatot, és õ is szépen, jól szól:
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
pedig sok sok év szolgálatot tettek ám.
méghozzá kítûnõ szolgálatot. tényleg egy rossz szavam nem lehet rájuk, csodaszépen szólnak.
most egy ilyennel vannak helyettesítve.
ha meg nagy eresztés van akkor elõkerül a két szemem fénye 😊
szerencsére nem panelben lakok, de az is szerencse hogy 4szomszédbos házból csak 1-ben van lakó... többit nem részletezem.
õrületesen szólnak 😊
u dont have to listen anybody else but me
ezek azok...65ért vettem az egészet fél éve...elég áron alul azt hiszem<#zavart1>#zavart1> plusz két állványt is kaptam a hátsó dobozokhoz...ami magában 10-15rongy...egy ideig jó lesz,még fiatal vagyok,majd ha lesz keret arra is hogy válogassak...jah és volt itthon elég sok minõségi hangfalkábel,ezt senki nem spórolja el,mert ez az egyik legfontosabb dolog...lehet akármilyen rendszer ha cérnakábelen megy a cumó!
tud valaki ajánlani egy pc-s hangkártyát amin van optikai kimenet...és azért megfizethetõ kategória? most tervezem hogy rákötöm a gépet a tv-re meg erõsítõre.
Apu unokatesója nagy "hifibuzi" ha szabad így fogalmaznom...ott aztán van minden, külön elõfok,végfok stb...Infinity doboza van most 2 azt hiszem. meg még kettõ eladósorban talán. Õ pl. csak analog-ban utazik,kizárólag stereo...deck,lemezjátszó...digitális dolgok kizárva,max dvd lejátszó.
Nekem most van egy Denon AVR-1705-öm...meg egy komplett AcousticSolution 5.0szett...mély nem kell külön a kis szobámba,a két frontban két közép-mély van, és bassreflex-es, szval felesleges a mély,meg hát sajnos az erõsítõ csak aktív mélyet kezel,passzívat nem.(erre van valakinek ötlete?)
jó téma! +fav
cikk
nem mai darabok de kifogástalanul müködnek és szépen is szól 😊
ui: a kép nem saját lehet hogy van egy kis különbség köztük de ránézésre ugyanaz
\"Erről van szó!\"
Ilyen, de kivan lyukadva az a nagy vacak mert ráesett vmi 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Teljesen meg vagyok elégedve a cuccommal.
Philips Mz-7
Line6 POD Studio GX
Cowon S9
Sennheiser HD 435 (nyugdíjazva)
És az új fejes, Sennheiser HD 280PPRO.

...vágod?
amikor elõször felvettem a nagy súlya miatt fura volt, de megszokható rövid idõ alatt...viszont mikor bekapcsoltam és csak úgy belehallgattam hogy milyen is egy 5.1-es füles, na ott azt hittem letépi a fejemet..
nagyon eltalálták ezt a cuccot...
sajna jelenleg csak egy sblive 5.1 van a gépemben..kissé öregecske de még minden rendben van vele...megérett egy cserére asszem <#vigyor1>#vigyor1>
ha meg kicsit hangoskodni szeretnék akkor ezt kapcsolom be:Logitech X-530 5.1
nekem mindkettõ bejött...
http://pspfilez.extra.hu/
es

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#eplus2>#eplus2>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!