Milyen hangcuccon hallgatod a zenét?
  • Dundidio
    A 270 Watt csak egy légből kapott szám,lehetett volna 250 vagy akár 300 is...Az én erölködőm 7.1-es,de totál lényegtelen,mert 5.1-ként használom.

Nincsenek 7.1-es dekódolású filmek forgalomban,legalábbis nekem nincs tudomásom róla.Nem a 7.1 miatt vettem meg.

Sőt,egészen kalandos története van,miért a Marantz lett.

A fehérvári MM-ban akartam erősítőt venni.Pénztárcámhoz méretezve 2 típus jött szóba az akkori választékból.Egy Harman/Kardon és a Marantz.
    Nehezen tudtam dönteni,de mindkettőt meghallgatva a H/K mellett voksoltam,el is hoztam haza.
    Kábé fél óra próbálgatás után a H/K kijelzője teljesen "megvakult",semmi infót nem volt hajlandó kijelezni.
    Csodálkoztam,mérgelődtem,de mégiscsak vissza kellett vinnem.Az eladók össze is szaladtak,fejüket csóválták és nem értették,mert minden 1000. lehet csak ebben a márkában hibás.(Ezt ők mondták.)Gondolom ez volt az az 1000.

Szóval ha már így alakult,és korrektül cserélhettem a készüléket,akkor már inkább a Marantz lett(nem is kevéssel olcsóbbért),igaz nincs rajta HDMI,meg mérőmikrofon,de nem bántam meg...

Hozzá kell tennem nem akarom ezzel az irománnyal a Harman/Kardon szerelmeseit megbántani,én azóta sem tartom szar márkánaka H/K-t,pont belenyúltam,kifogtam egy bibiset...Ez van...