• Molnibalage
    Először talán írj úgy, hogy ne azt kelljen kihámoznom, hogy mit idézel és mit írsz. Feltaláték az idézőjelet, használhatsz >...< jelet és maktór is...

1. pontra a válasz. A valóságban persze, de ha ezt a játékok motorja nem tudja modellezni, akkor mit csináljuk vele? Nem priortiás, vannak sokkal fontosabb dolgok. Maga az ütközés ereje is elég puszító lenne sok esetben.

2. pontra. Igen, van. Nehéz a felfogásod? Azt is leírtam, hogy ez elméleti lehetőség, mert egyszerűen kivitelezhetetlen. Nem a motor a gátja, hanem az, hogy csalás nélkül nem tudod megcsinálni. Ezt is nehéz felfogni? Menk alacsonyra hagyd, hogy indítsanak rá és próbálj úgy manőverezni, hogy az épületet tarfálj el. Nem fog sikerülni. Ott keződik, hogy a módszer hatástalan, ha az indító gép magasabban van, geometriailag egyszerűen szinte lehetetlen összehozni. Ha nem hollywoodi ZSkat film lebegne a szemed előtt vagy csak számolgatnál középiskolás geometriával, akkor erre rájönnél.

3. pontra. Repülj észjaka és alacsonyan. Üldözvel leszel. Az ellenség viszont bolond lesz lemenni talajszintre, ha radar lát földháttérben. Multiban, ha az hülye ellenfeled meg azt csinál ammit akar...

5. pontra: Vadászrepülőgépet te láttál már Red Bull Air Race-en? Én nem. A vadászgépek azért repülnek műrepülő demókat, mert mással nem tudnak demonstrációt tartani. Esetleg bombázzanak heccből civileket vagy lődözznek le gépeket?

6. pontra. Még a válaszokat sem tudtad értelmezni. A lehetőség adott több repszimben is amit akarsz, de azért nem fog megtörténni, mert a valóságban sem történne meg ilyen estet.

Nem is tudom, hogy minek válaszolok, mintha a falnak beszélnék.