• ramolito
    Kérlek olvasd el figyelmesen amit írtam és ahogy írtam. de jo akkro vitatkozzunk

1.Azt viszont erősen kétlem, hogy a gépekről lerobbanó darabok valós 3D-s objektumok és neki mehetnél... errol annyit hogy felszállásnál ha valamit beszippant a repulogép hajtomuve a valoságban sulyos gondokat okozhat nem?

2.A Lock On-ban finoman szólva nem csak sík terep van... van lehetoség olyanra hogy 2 vadászgép kergeti egymást kilonek rám egy rakétát egyre kozeleb jon de mielobb beérne én veszek egy balkanyart a sarkon és a rakéta nem engem talál el hanem a tereptárgyat?

3.Tessék halli imádom nagyon teccett de éjjel iylen alacsonyan és még egy ellenséges gép is uldozne na azt nagyon tudnám élvezni

4.h.a.w.x, az igazi árkád szar. ebben egyetértek egy darabig el tudtam vele bohóckodni de nem az amit vártam

5. A vadászepülőgépek nem szlalombajnokságot játszanak... repulogépbemutatokon akkro miért csinálják? mer jól néz ki

6.No offense, de fingod nincs arról, hogy mit vakerálsz. eloszoris azt írod no offense aztán meg sértegetsz hogy nem tudom mirol vakerolok ez nagyon idegesíto hogy nem is ismersz és már sértegetsz mint valami 10 éves akinek lemondtam a kedvenc játékát pedig nem ezt tettem ,csak leírtam neked amit én el tudnák képzelni és hogy igazán élvezném és nagyon elszorakoznák vele. és igen tiszta Hollywood de még elmondom tobbszor is ami nekem teccene és nem nem fikáztam a játékodat csak feltunt hogy te minden áron meg akarod gyozni a másikat hogy a te játékod az isten meg nemtudom mire gondoltál (leeht nem igaz de most idegeségemben írok mert folidegesítettél hogy nem ismersz de ítélkezel) és régen jáccottam repszimmel az is egy WH-s votl de ott teccett a dogfight de legtobbszor Bombázokkal repultem néha orákat toltottem cska azzal hogy felmenyne a maximális magasságra csak azért hogy utánna megnézzem milyen sebeséggel lehet zuhanni és akkor már elkezdett rázkódni a gép vagy leszakadt a szárnya a bombázónakde akármennyire is hulyeség nekem teccett legjobban teccenek az oylan dolgok amik a túlélésre mennek szoval minnél tovább bírod a megtehelést és amugy meg Megalomániás vagyok szoval ha tehetném a kocsimba a nitro mellé tennék még SPM fokozatot is. Várom a válaszod