• Sanyix
    Sajnos a legtöbb rts-ben bejön a rush, mert van olyan wtfpwnzor egység amiből bizonyos szám fölötti csapatot nem lehet kiirtani.

"Repszim ha a célkovetos rakéta nem talája el az ellenfelet elsore mit csinálsz? (beméred ujra és kilosz rá mégegyet legalábbis nekem ezt vettem észre a modern repulogépszimulátorokban)"

Egyrészt nem 1 féle bemérési mód van, nem 1 féle rakéta, másrészt nem mindegy honnan lősz rá, és mikor. Ugyanis ha ügyes vagy azt is el lehet érni hogy nemhogy a gépedet ne lássa az ellen(lehet bújkálni a radar elől), de még azt se tudja hogy egy rakéta megy felé. És ugye nem 1 ellen és te vagy az égen, az se mindegy hogy hogy szeded le őket, pl nem mindegy hogy egy 15 gépes raj közé berontasz, vagy megpróbálod szétválasztani őket kisebb csapatokra.
    Na és ott vannak a 2. vh-s szimek. Ismerni kell az ellen gépét, és a sajátod hogy mit tud. ellenféltől és az ő poziciójától függően kell manőverezni, ha nem jól választasz elbuktad. Az sem mindegy honnan esel be egy légiharcba (magassági fölény, nap iránya, stb).

Repszimmegszállott vagyok? hmm hát hetente átlagban úgy 2 órát repkedek fsx-ben vagy il2-ben..,