Akkor nagy baj lehet a fejemmel, mert még késztetést sem érzetem arra, hogy egyáltalán kipróbáljam. Videón láttam, más is tolta előttam. Számomra egy FPS semmit sem tud nyújtani, leszámítva az reálisabb ember szimultorokat - OFP, ArmA2 - de azokra meg nincs időm.
A BG-t tényleg be kellene most már szereznem és végig tolni.
A Commandosban volt multiplayer? Mit takart az? A Commandos nagy hibája az, hogy az ember egy idő után rájön, hogy csak egy 2 Vh-s köntösbe bújtatott logikai játék. MI gyakorlatilag nem létezik benne. Szinte mindig ki kellett irani egy bázist, és a többi embernek fel sem tűnt, hogy a bázis felét kiirtod. Fix útvonalon járőrző őrök, stb. Ez csak egy érdekes logikai játék, II.Vh-s hangulattal. Olyan problémák megoldása, hogy milyen ütemben mozogjál, hogy ne vegyen észre az ellen és milyen sorrendben kell ezt megtenni. Semmi több. Nem volt rossz, de azért a valóságtól fényévekre van. Lehetett volna sokkal jobbra csinálni szerintem minimális erőfeszítéssel. Kevesebb őr, de félig random útvonalon, több fedezék és elrejtőzési lehetőség, hogy valóban lopakodós / behatolós játék legyen.