115
-
Indigo #35 Ja, látsz mindenkit a pályán. Én ezt felfogtam úgy, hogy pl. egy távcsöves megfigyelő pásztázza a terepet. Te meg felfogtad végzetes hibának, és innentől kezdve nem ér semmit...
Amúgy minek ennyire leegyszerűsíteni valamit, hogy (a,b,c) pontból elindul egy pont (x,y,z) pontba, közben figyelünk pár adatot, ha eltérés van korrigálnuk, ha enemy jön lelőjük, ha a célt elértük akkor end-of-mission... Számomra ezt jelenti a repszim :P :D -
Ry0K3N #34 Az elég angy hypeot kapott, főleg hogy akkor ment a matrix is nem beszélve a 3d mark 2000 akárhány egyik lövöldözős jelenetére amelyet a készítők csináltak ha jól tudom. Meg hogy van benn bulett time stb. -
Ry0K3N #33 a folyamat respawnoló ellenre gondol sztem, az nagyon zavaró volt, a vasútállomásnál már 2 kamionnyi hulla volt mert akárhányszor arra mentem el azok valahogyan mindíg jöttek -
Ry0K3N #32 egy több mint 10 éves játéktól ne várj ilyesmit, max a 4. részben -
#31 Bármelyiket? Pl. egy repszimet is. Várom a módszert, hogy hogyan.
A Commandos gyakorlatilag egy olyan pixel játékkel lenne helyettesíthető, ahol pixel pontok mozognak adott látószöggel és látótávolsággal,egyes objektumok kitakarnak. Lenne pár lehetesőség, arra, hogy lövöldözön a pixel, mint régi lövöldözős játékban és adott távolság felett nem hallanak meg.
Ennél alig több. Lehet, hogy lezsibbasztotta az agyad, pedig az egész játék erről szó.
Jól emlkészem, hogy te mindenkit látsz az egész pályán, a holttérben levő embereket is?
-
#30 Csak az első pár őr legyilkolása volt mindig nehéz. Utána atom könnyű volt. A C2 még ennél is lazább volt, mert ha a búvárnak odaadtad a zöld sapkás kését, akkor két embert tudott kinyírni messziről és csendesen. -
#29 A GTA sikere igazából a Driver című játéknak is köszönhető volt a +D-s megjelenítést onnan lopták el a többi már történelem..... -
#28 mellesleg a beyond the call of duty-t a mai napig nem sikerült végigcsinálnom :) igaz itt a melóhelyen nem játszom vele non-stop :))))) -
Indigo #27 Így van. Épp ettől volt jó, hogy gondolkodni is kellett benne. Sokszor több lépést kellett előre kiagyalni, és azt a lehető legpontosabban, a legjobb időzítéssel végrehajtani. És baromi nehéz volt, de a hangulat és az izgalmas akciók piszok élvezetessé tették. -
Indigo #26
Úristen... A Commandos fejtegetésed teljesen lezsibbasztotta az agyam, nem is tudom mit mondjak erre... Ennyi erővel bármelyik játékot leegyszerűsíthetjük logikai játékká, vagy csinálhatunk belőlük egy pár soros folyamatábrát, amiben van egy iteráció meg vagy három elágazás, oszt' csá... Semmi több.
Amúgy meg zseniális játék volt, ahogy a maga nemében a Half-Life is az, mindkettő kedvencem. Más kérdés, hogy kinek mi jön be. Én pl a repülőszimulátorok iránt nem tudok hangyafasznyi lelkesedést sem mutatni, mert baromira nem érdekelnek a repülős játékok. -
#25 A Baldur's Gatet én már egy évvel a megjelenés előtt láttam, egyáltalán nem volt ismeretlen, mindenki az rpg megmentőjének várta. Az összes pc újság tele volt vele. -
#24 stalkert ott töröltem le
még egészen az elején
mikor kitakarítottam egy házat.
majd az egyik sarokban táraztam, és hopp a szemem láttára jelent meg újra az egész ellenséges osztag... :/
pedig én aztán tényleg vártam mint a messiást :( -
xk #23 Egy ilyen listából miért hiányzik a Max Payne? -
#22 ezt a teleportálós-eltűnős dolgot egyáltalán nem értem. ha meg csak a bugtenger a bajod...
igaz, én eleve az utolsó peccsekkel kezdtem neki mindkét eddigi résznek, de a legcsekélyebb mértékben sem zavarta meg a játékélményemet semmi, de te tudod.
a cserjén meg ÁTMEGY a lövedék...ha téged is eltalálnak egy bokor mögött, akkor te is eltalálhatod az ellenfeledet. az már más kérdés, hogy nem érdemes egy olyan ellenfélre lőni, akit nem látsz jól, csak golyópazarlás... -
#21 ja, nem hirtelen elfelejtkeztem a thief-ről...de azért a riddick is nagyon eredeti volt. -
#20 ez azért nagyon-nagyon kötözködős kritika a commandoshoz. persze, logikai játék, de pont ez adta a szépségét, kisakkozni, majd pontosan időzítve végrehajtani, hogy lehet az őröket egyesével, minimális és korlátozott eszközökkel kiiktatni. mellesleg határozottan a legnehezebb játék, amivel életemben játszottam, nehezebb mint a OFP, amit szintén minden kiegészítőjével szintén végigjátszottam.
szerintem a half life az alap.
ami számomra valóban emlékezetes meglepetés volt, az a riddick, ami számomra is teljesen ismeretlenként jött, és egy nagyon egyedi játékmenetű fps-t kaptunk, ilyen szempontból a korát jócskán megelőzte. -
Skyline #19 Értem tehát egy játék attól lesz jó hogy 86 darab patch utám alig lesz benne bug...(nem)
Ez még talán meg is bocsájtható lett volna ha a kiegészítők,folytatás szerüségek nem lettek volna hasonlóan szánalmas szar bugtengerek.
Jó lehetett volna,de a bugok miatt csak hypehalmaz fos.
A csodás hangulatot az adta amikor egy mezei cserje lefogta az AK lövéseit,vagy amikor végre nem teleportált a pofámba 86 ellenfél,és nem tünt el mindenki amikor egy missziót akartam megcsinálni...:)
-
#18 Nagyon sok játéknak sem volt. A HoMM nek sem volt, az első résszel szó szerint csak véletlenül találkoztam. -
#17 Akkor nagy baj lehet a fejemmel, mert még késztetést sem érzetem arra, hogy egyáltalán kipróbáljam. Videón láttam, más is tolta előttam. Számomra egy FPS semmit sem tud nyújtani, leszámítva az reálisabb ember szimultorokat - OFP, ArmA2 - de azokra meg nincs időm.
A BG-t tényleg be kellene most már szereznem és végig tolni.
A Commandosban volt multiplayer? Mit takart az? A Commandos nagy hibája az, hogy az ember egy idő után rájön, hogy csak egy 2 Vh-s köntösbe bújtatott logikai játék. MI gyakorlatilag nem létezik benne. Szinte mindig ki kellett irani egy bázist, és a többi embernek fel sem tűnt, hogy a bázis felét kiirtod. Fix útvonalon járőrző őrök, stb. Ez csak egy érdekes logikai játék, II.Vh-s hangulattal. Olyan problémák megoldása, hogy milyen ütemben mozogjál, hogy ne vegyen észre az ellen és milyen sorrendben kell ezt megtenni. Semmi több. Nem volt rossz, de azért a valóságtól fényévekre van. Lehetett volna sokkal jobbra csinálni szerintem minimális erőfeszítéssel. Kevesebb őr, de félig random útvonalon, több fedezék és elrejtőzési lehetőség, hogy valóban lopakodós / behatolós játék legyen. -
#16 "HALF LIFE egy fos"?????
mi a F*SZ van.....
az egyik legjobb játék volt,nekem beütött,de nagyon...
(mondjuk én még C+4,ZXspektrum,C-64,amiga600hd) vel is játszottam anno
kedvencem pc-re (blood,quake1,duke duken) -
morden #15 A Sins Of Solar Empire szerintem hihetetlen élvezetes, az imperium galaktika óta a legjobb űrstratégia ami elsősorban multira van kihegyezve ( megjegyzem, single modba az MI kenterbe veri az összes stratégiát) bár igaz, hogy a költségek miatt kissé rajzfilmesre sikeredetett és hagyományos single mode sincs benne) Nagyon szimpatikus az Iroclad csapata nekem. -
galocza #14 én kedvelem és értékelem a half-life-ot (inkább a motor és a modok miatt), de az azt körülvevő kultuszt már nem.
az, hogy randa volt, nekem nem számít, de a-valami-rosszul-sül-el-a-laborban-jönnek-a-szörnyek sztori, a nulldimenziós főhős, a viszonylag egysíkú pályák - engem nem nyűgöztek le. ha 1998 akkor nekem blood2. -
Merces #13 ..........na azé a Sins of S igenis hype val ment el, aztán gondolom mindenki szidta is rendesen, hogy valami félkész fost sóztak rá, még szép hogy millió alatt volt mikor félbehagyták bakker........ -
#12 Half Life és a Thief. Amúgy a Riddicket kihagytam volna, olyan "kilóg a lóláb" a többi cím között -
5i #11 A helyzet az, hogy egy WarCraft 2 után minden BLizzard játékot sasszemmel figyeltek a sajtó munkatársai és a játékosok is. Lásd a StarCraft Ghost, mely még mindig nem jelent meg, ennek ellenére továbbra is több ezres olvasottságú híreket lehet a nevével eladni.
És hogy emnnyire nem nagy ezen játékok körül a felhajtás, azt jól példázza, hogy a Sins of a Solar Empire-ról még csak most hallok először. A Tomb Raider 1-ről se hallottam, hanem egy BSA-bemutatón láttam - már a megjelenése után. -
reszcsi #10 Nekem semmi bug gondom nem volt a stalkerrel, viszont azon kevés játékok egyiket amit végigtoltam vagy háromszor, és még tervezem. -
#9 bugosnak lehet bugos lett a stalker (1.00-ás verzióban, csakhogy már kijött "pár patch"), de fosnak annyira nem volt fos, hogy hatalmas játékélményt ad, nagyon durván eltalált hangulattal. Nálam a top3 hangulatban bennevan, a másik 2 az ofp, és a gta vice city. -
Chaosman88 #8 igen fel lehetne még sorolni az összes befutott játékot, de a cikk csak azokról a sikersztorikról szól, amik nem kaptak hype-ot. Éppen ezért azt gondolom, hogy a StarCraft és a Diablo is annó eléggé be volt hype-olva :) -
tttttom #7 A half-life az egy fos. :)Engem legalábbis egyáltalán nem nyügőzött le... -
Librarian #6 Öhm... Starcraft? Diablo I? Vagy azoknak ben volt nagy hype-ja? :D Nem emlékszem, még kicsi voltam mikor kijött... :-DD Vagy nem lettek ilyen sikeresek? -
#5 Half-Life köszönjük a világ leges legjobb játéka bárki is bármit mond. Nem lehet vele betelni:D Ez az én véleményem =D -
neoG #4 Black&White? -
LouisWu #3 Ez tök jó cikk volt, szép emlékek, főleg BG hüpp hüpp :') -
TomecK #2 Értem én ,hogy 2010 -et írunk, meg minden, de most már elég lesz a sok ilyen - olyan top 10 legjobb top 100 legjobb top nincsreklám top nemszerettük top izé cikkekből na .) -
Skyline #1 Inkább arról a jópár címről kéne beszélni ami irdatlan hype-ot kapott (egyesek még ma is hypeolják),holott egy rettenetes méretű bugos nagy rakás fos lett....Elsőre a Stalker jut így eszembe.:)