• Fidelcastor
    #26
    Azt nem értem, hogy mit kell ezzel a felmelegedéssel és a szennyezéssel ami gyorsítja, ennyit foglalkozni.
    Ismereteink szerint már rengeteg ilyen felmelegedés-lehülés váltotta egymást, sőt ez olyan mit az évszakok, csak itt 2 van.
    Vannak olyan emberek akik azthiszik, hogy majd ők ezt a folyamatot megváltoztatják?
    Mi emberek nem tudjuk a földet elpusztítani, csak magunkat. Rengeteg tudatlan van, főleg a zöldek akik a gazdasági fejlődést gyorsítják. Nagy iparmágnások a zöld szuggesztiót elültették az emberekben sikeresen, így szépen gerjesztik a gazdaságot. Vegyél "zöld" terméket, hogy segítsd a földet (dupla áron), igaz ha a réginél maradtál volna az árkülönbségből még 20-30évig elvagy. Viszont ha veszel 1 zöldebb terméket egy év múlva kijön egy még zöldebb amit a jó szuggesztió szerint szépen meg is vesznek és ez így folytatódik. Ez a zöldhisztéria csak méggyorsabb út a saját magunk elpusztításához.
    pl: Itt vannak a led-es tv-k amiknek olcsobb az előállítása mégis drágábbak, de idétlen zöldek dicsérik meg mindenféle plecsnivel, zöldszabvánnyal ellátják a ledes tvket + dicsérik a gyártókat... és a tudatlan vásárló a zöldagymosás után megy megvenni. Igy mindenki örül + a gazdaság/szennyezés is növekszik. DE a zöldeknek annyi esze nincs, hogyha a hagyományos lcd tvket kalibrálva árulnák akkor a 2 fogyasztásbeli különbsége annyira minimális, hogy az árkülönbözetből 40 évig nézheted a hagyományos meglévő tvdet. Nem ez nem jó, mert a greenpeacet is az iparmágnások irányítják és ott az az érdek, hogy vásárolj. Ugyan iylen példát írhattam volna az autókra,pc-kre,buszokra,stb rengeteg dologra.