• Sheltem
    #25
    Jaj istenem. "Mit kéne" és "mit kell" Ezt halljuk mindig nem igaz? Csakhogy a "gazdagási fejlődést" nem lehet megállítani. A természet egyensúlyra törekszik és ezt el is fogja érni. Nekünk csak nő a károsanyag kibocsátásunk, a természet majd lerendezi. Nincs megállás, sajnos a gazdaság és a pénz mozgat mindent. A népesség pedig nő. Dehát ezt mindannyian tudjuk. A klímaváltozás és globális felmelegedés következtében egyre több természeti katasztrófa lesz(az ultraibolya káros hatásokról most nem beszélnék). 1 kérdés van csak. A vége az lesz, hogy elpusztulunk mind egy bizonyos természeti katasztrófa következtében, vagy "mindössze" 1-2 kontinens kerül például víz alá ami épp elég lesz az egyensúly eléréséhez és a pozitív természeti folyamatok elindulásához(ne menjünk bele a technikai/természeti részletekbe, annyira nem érdekel, hogy hogyan pusztulunk el vagy épp mit élünk túl).
    Persze van akikben ez nem is annyira lényeges kérdés. Inkább egy másik kérdés vetődik fel bennük amikor előtérbe kerül ez a téma: "Én még megélem e" vagy "én még élni fogok akkor vajon?".
    Na ők a selejtje az emberiségnek.
    Engem a tudat bosszant csak: "Úgysem tehetek egyedül semmit". Időm sem lenne rá, hiszen a "gazdagási fejlődésnek" szüksége van rám is, nekem meg rá, hogy megéljek és tudjam törleszteni a hitelemet.
    Érdekes amúgy, hogy mostanában az ózonréteg elvékonyodása/megszünése -> ultraibolya -> bőrrák és egyéb rák téma háttérbe szorult. Pedig az sem welness hatású az emberiségre.
    Na erről ennyit.