• Epikurosz
    Letöltöttem, talán elolvasom valamikor az 1 oldalt követőeket is, de nem ígérek semmit.
    Te egy egyetemista vagy, ha jól emlékszem, még túl fiatal vagy, hogy egyáltalán megértsd a világot.

A jobboldalon sok misztikus meg mindenféle elméletgyártó van, de van nagyon sok olyan ember is, aki a tud. precizitást kedveli. Én magam ide sorolom.

Az utóbbi XX év magyar történelmének megértéséhez a matematika és a statisztika precíz eszköztárát igénybe véve kell továbbhaladni. Nem a gazdasági mutatókra kell a hangsúlyt helyezni, hanem arra, amely a legfontosabb: az emberi életre.
    Magyarország lakossága az utóbbi 20 évben kb. 400 ezerrel csökkent, ezen belül a magyar etnikum még nagyobb arányban fogyatkozott. Történt ez úgy, hogy közben nőtt a cigányok, külföldről betelepültek, zsidók stb. létszáma.
    Ezek olyan súlyos adatok, hogy nincs is szükség semmilyen további összeesküvéselméletgyártásra. Az összeesküvőket abban az elitben kell keresni, amely aktívan vagy passzívan hozzájárult a negatív folyamatokhoz.
    Nemzetközi körülményekre hivatkozni nem lehet, mert nem volt itt sme háború, sem járvány, komolyabb gazdasági válság sem, és egyébként is, hasonló környezetben más, szomszédos államok fejlődtek.

No, elegem van az írásból, egyébként is nem látok benned olyan fejlődési potenciált, és ezt megírtam korábban, hogy érdemes legyen az időm vesztegetni.