• ftc85
    #183
    Ebben a rendszerben, az úgynevezett "demokráciában" a tisztesség nem megengedhető. Törvényszerű, hogy a becstelenség és a korrupció vegye át az irányítást és ha bármikor is volt tisztességes ember a vezetésben az ki legyen golyózva onnan. Miért? Mert senki nincs elszámoltatva a döntéseiért. Mindenki felfelé "számol el", de aki a piramis végén van, azt nem számoltatja el senki. A nép meg pláne nem.
    A kormány az IMF-nek és Brüsszelnek számol el, azután pedig a "befektetőknek". A népnek a jelen rendszerben nem szükséges, hiszen azok a hülyék úgysem alkalmasak arra, hogy megértsék a "magasabb összefüggéseket". Ezt nevezem én helytartói renszernek.
    4 évente bedobsz egy cetlit egy dobozba és lesz egy "képviselőd". Csak az vajon kit is képvisel? A te érdekeidet a világ hatalmasságaival szemben, vagy a világ hatalmasságainak érdekeit veled szemben? Mindenki eldöntheti...
    A lisszaboni szerződést úgy szavazták meg a "képviselőink" elolvasás nélkül, mint az idomított majmocskák. Ez a rendszer egy rossz rendszer, amit meg kell változtatni. Szerintem azzal, hogy bevezetjük az igazi demokráciát (ettől retteg minden politikusbűnöző és ez ellen akar mindegyik "összefogni")