• halgatyó
    #18
    Elképesztő. Az emberiség tényleg halálra van itélve, ha nem sikerül a sajtót és a hatalmat teljesen kicsavarni az ilyen nyomorult rongyok kezéből, mint a NEF!!!!

    A következő irtózatos nyomorult baromságok teljesen kiverik a biztosítékot:
    "nukleáris vagy akár a geo-technika potenciálisan veszélyes tévutak, amik elterelnek az emberibb léptékű megoldásoktól.."

    Miféle "emberi léptékű" megoldááss???? Az emberiség lerohasztása? A középkor irtózata?

    A valóság: az ilyen nyomorult toprongy "szervezetek" (ki szervezte és pénzeli???) összes gonosz ötlete arra való, hogy elterelje a figyelmet az igazi megoldásoktól:
    amely elsősorban a nukleáris energia, másodsorban a napenergia, utána következik (mennyiséget tekintve, rövidebb távon) a többi.

    Csak remélni tudom, hogy lesznek országok, ahol még van egy csöpp hatalom a vezetés kezében. Ezek nem dőlnek be a NEF-hez hasonló tömeggyilkos gittegyletek ócska dumájának!
    Ezekben az országokban van az emberiség jövője.
    A baj az, hogy ezek az országok technológiailag nem a legfejlettebbek. Nekik több időre lesz szükségük, amíg a szaporító reaktorokat és később a fúziót megoldják.

    Az emberiség eddig is rengeteg időt veszített feleslegesen, az ilyen ÁL-környezetvédelmi emberiséggyilkos bandák miatt. (NEF, Grimbusz, Római Klub, stb.)

    Ha az emberiségnek sikerül túljutnia a mostani válságon -- amely még csak kezdett kibontakozni -- akkor ezeknek a banditáknak és az őket támogatóknak a nagyon drasztikus felelősségre vonása nem maradhat el!!