• djhambi
    #164
    "Ki tudod szedni a niggert a dzsungelből, de nem tudod kiszedni a dzsungelt a niggerből"

    Látod, ez tévedés. Nem genetikailag dzsungel valaki, hanem életmódja miatt. Ha örökbe fogadnak egy dzsungel feketét csecsemőkorban, és ha nem éri külső atrocitás származása miatt, akkor életmódjában akár fehér is lehetne. Viszont hozzád hasonló negatív hozzáállás nehezíti meg az elkeveredést. (Most kizáróag az örökbefogadott kisebbségi emberekről beszélek.) Most ha egy kisebbségi családot vszel alapul, ő a saját gyerekeit a saját szokásaira fogja nevelni, azt tanulja el, amit a szülei tesznek. De minden új generációba beleszűrődik némi környezet is. Pl. adott esetben egy kis európai kultúra. Száz év múlva pedig fehérebb lesz a te utódaidnál. Persze az ellenállás, ha éreztetik velük, hogy nem ide tartoznak, megnehezíti az itegrációt, és tényleg azt okozzák, hogy úgy érzik, hogy nem ide tartoznak. Tudod, ha a gyereket megbünteted, ha egyest kap, az neveltetés szempontából negatív, és utálni fog tanulni. Ha megjutalmazod, ha ötötst kap, akkor ezzel ösztönzöd a tanulásra. Ilyen egyszerű. Szerintem a mai kisebbségi kérdésre a megoldás az, ha egymástól szétszakítjuk őket, egy családot sok fehér család közé rakunk be, pl. felajánlunk lakást, ha el tud elhlyezkedni, dolgozik, és a lakás nagyobb várásokban panel pl. Szerintem így tudnak a leghamarabb és legkevesebb vérrel integálódni, és nem úgy, ha szó szerint kiutáljuk őket, mert a gyűlölet csak gyűlöletet szül, és azon kapjuk magunkat, hogy utcai harcokban egymást öljük...

    "Demokráciában a nép akarata érvényesül. Nálunk viszont mindenféle akaratok (most hosszú lenne mindet felsorolni) érvényesülnek kivéve a népét."

    Na igen. Aktuális téma. Mondjuk érdekelne, hogy hová fajulnánk, ha a nép minden neki nem kedvező intézkedést megvétózn, és minden neki kedvezőt támogatna? Ha az utcáról irányítanák az országot? Alapból nem lenne kormány, mert ha bevezetne egy nem jóléti intézkedést, a nép odaállna, és leváltaná. Ha nem várná ki a nép az Alkotmányban lejegyzett 4 évet, és évente kormányváltás lenne... A nép, az istenadta nép, aki annyit ért a gazdasági folyamamtokhoz, a politikához, diplomáciához, hogy még a saját családját sem képes elartani. Sokan azért mentek csődbe, mert nem voltak képesek fizetni a saját hietleiket. Nem a válság miatt, hanem az előre nem látásuk miatt. A válságot is bele kellett voan tudni számolni. Utcai anarchiát akarsz?

    A demokrácia úgy is működésképtelen, hogy csak párszáz képviselő van, Ahány ember, annyi féle gondolkodásmód, annyi különböző akarat, ötlet. Ezért találták ki, hogy a számukra legszimpatikusabb képviselőkre szavaznak. És ha hazudnak, akkor az a szavazó baja, mert nem látta előre, mert ennyire megtéveszthető. A szavazó megtéveszthető, és ha megtéveszthető, akkor ne szavazzon! Csak nem is érett, hogy felfogja ezt. De ma amúgy sem tudsz nem hazug helyre szavazni. Talán, ha a magyarok fölnőnének a politikához, a politikusok is fölnőnének Magyarorszához.