cousin333#202
1. Szerintem FF-nél sincs ott gyárilag. Amúgy van hozzá . Ha röviden nyomod, a panelt nyitja meg, ha hosszan, akkor a fület. (Remélem működik a linkelés...)
2. Ezzel konkrétan nem tudok mit csinálni, bár lehet, hogy van rá megoldás. Személy szerint utálom a többiek módszerét, a kis hülye ablakkal. Ha böngészek én csak egy ablakot akarok látni összesen.
3. És FF-ben fölé? :) Szerintem így logikus, ahogy van. Amúgy lehetséges. Kapcsold be a Fősávot, tüntesd el róla a gombokat (jobb klikk, környezeti menü), és - a Shift egyidejű lenyomásával - huzigáld át a címsáv elemeit a megtisztított fősávra, majd kapcsold ki a címsávot. Kész!
4. Nem tudom, mivel próbáltad, nekem 10.10-el és 10.50-el egyaránt ment a dolog (oldalsávból áthúzni a személyes sávra). Előbbivel még a füleket is oda tudtam dobálni, valamint mappákat is. Utóbbival nem, de ez nyilván bug, elvégre pre-alfáról beszélünk...
5. A gyorshívó éppen erre lett kitalálva, az, hogy te "nem érzed" még, az a te bajod. Semmivel sem nyílik lassabban, mint egy új üres fül. Egyébként erre is van , amire kicserélheted a +-ot. Ha röviden nyomod, új üres fül, ha hosszan, akkor új fül gyorshívóval.
6. Próbáltad már hosszan nyomva tartani? Naugye... Amúgy létezik olyan gomb is, amin van kis nyil, hogy neked is egyértelmű legyen.
+1 az Opera reklásmszűrője sokkal jobb, mint az FF integráltja :). Nekem az alap is teljesen megfelel, de ha durvulni akarsz, arra is van mód.