• Sanyix
    "Valószínűleg hazudunk, és csak azért nem használjuk az amúgy mindenben tökéletes, jobb Operát, mert a Firefox divatosabb... Áruld már, te tényleg ilyen lökött vagy, már ne is haragudj? :)"

Én vagyok a lökött? :DDD nem én HAZUDTAM be a "10ből 3 oldal nem jó" marhaságot, és mondtam hogy bizony linket nem küldök ezekről.

Ki hiszi ezt el? Nagyon egyszerű lenne elhitetni, mondtam hogy jöhetnek a linkek, erre írja hogy nem linkel. Tehát hazudik, mert ha igaz lenne, tudna linkelni, ennyi.
    Olyan mint az oviban mikor a gyerek dicsekszik hogy milyen cuccai vannak, aztán mondják neki hogy akkor mutasd... jaaa nemtudja meg >ide kerül a tetszőleges (átlátszó)< kifogás :)

"Torrenteket emlékem szerint csak úgy lehetett máshoz társítani, ha Mentéssel lementettem és megnyitottam, Megnyitással mindenképpen a saját letöltőjével nyitotta meg. Nemtudom, hogy ezt javították-e a legújabban."

User errort nem lehet javítani... alapon így van, mivel arra készült hogy az 1 bites felhasználó aki azt se tudja mi a torrent, le tudjon tölteni a torrentoldalról, mintha sima letöltés lenne.
    Akinek más kliens kell (tehát nem 1bites user), az preferences/advanced/downloads/ fájlra rákeres, edit és ott vannak a választások (megnyitás operával/rákérdez/mentse egy beállított helyre/alapértelmezetten beállított alkalmazással nyissa meg/az elérési úton lévő alkalmazással nyissa meg).
    (erre egyébként 10 másodperc alatt rátalál a gondolkodó ember, segítség nélkül is).

"Nem áll kézre, akkor az a beállítás elrendezés, menürendszer mindig szokatlan marad, ezen nem tudom mit kell cáfolgatni."

Azt hogy ez egy marhaság :) mindegyik böngésző az utóbbi évig az ie felületére épült, mindnél minden ugyanott van(csak az extráknál van változás ami ugye az ff-ben nincs), nincs olyan hogy az ff kézreáll a többi meg nem, mert mindben ugyanolyan a böngészés rész. A mostani legújabb verzióknál van csak változás ilyen win7 stílusra.

"gyors"

gyors biztos... de van gyorsabb. (opera,chrome, safari, konqueor) lejárt szöveg az ff-ről, még 2004-ben elment, bár akkor is inkább csak az ie-nél volt gyorsabb.

"egy mappa kimentésével meg is marad minden, csak az alap böngészőt kell feltelepíteni."
    Nemtudom minek emlegeted ezt állandóan, ez régen így van a többi böngészőben is... ez egy alap dolog (4 éves cookiek és könyvjelzők vannak az operámban, na vajon hogy? :D).