• Balumann
    Valószínűleg hazudunk, és csak azért nem használjuk az amúgy mindenben tökéletes, jobb Operát, mert a Firefox divatosabb... Áruld már, te tényleg ilyen lökött vagy, már ne is haragudj? :)
    Megszokás kérdése, de ha van néhány dolog ami nem tetszik benne, nem áll kézre, akkor az a beállítás elrendezés, menürendszer mindig szokatlan marad, ezen nem tudom mit kell cáfolgatni.

Torrenteket emlékem szerint csak úgy lehetett máshoz társítani, ha Mentéssel lementettem és megnyitottam, Megnyitással mindenképpen a saját letöltőjével nyitotta meg. Nemtudom, hogy ezt javították-e a legújabban.
    Honlapot meg majd ha rákényszerülök Operára, csak neked külön keresni fogok megint, én egy felsőfokú iskola honlapra, meg egy ingyentárhelyretett játékklán oldalra emlékszem, hogy rosszul jöttek be, nemhiszem hogy ezeket meg fogom találni 3 hónap elteltével, ráadásul már lehet javították. (nekem mondjuk nem is ez a fő problémám, én inkább csak hozzászoktam a Firefoxhoz, apró eltérések, logikátlanságok miatt nem tetszik).

Firefox nálam 3-4 mp alatt elindul, full stabil, gyors, pluginok jól be vannak állítva és egy mappa kimentésével meg is marad minden, csak az alap böngészőt kell feltelepíteni.