• Sanyix
    "1. Bonyolult és ésszerűtlen beállítások" ésszerűtlennek nem ésszerűtlen. Tudod viccből nem raknak beállításokat be ;) max egy idiótának ésszerűtlen az ff-é na az tényleg ésszerűtlen mert alig lehet rajta állítani.
    Bonyolultnak lehet bonyolult, bár én inkább részletesnek mondanám, és hát ahogy tudom normális ember szereti ha (akár) részletesen beállíthat valamit, nem kötelező, ott vannak az egyszerű beállítások is.

"2. Keszekusza kezelőfelület" ezen nagyot röhögtem

íme egy keszekusza felület biztos nehéz használni (kár hogy az ff is erre tart, a többi böngészővel együtt), tényleg bonyolult nem is lehet tudni mit hol kell csinálni :DD

"Túl sok benne az olyan dolog amit egy "hardcore" user üdvözöl, viszont egy átlagfelhasználót inkább elriaszt, ez az első kettő pontra is határozottan érvényes."

Hogy riasztaná el ha ott sincs? Sem a levelezésre vonatkozó sem a torrentre vonatkozó tulajdonságok nem jelennek meg a menükben, amíg nem aktiválják :) így hát az átlagfelhasználó azt látja hogy nem is tud ilyesmiket, csak akkor tűnik fel ha megmutatod.

"Ma én is szemügyre vettem az Opera 10.5 alfa változatát szép és gyors de olyan alapvető dolgoknak nem felel meg ami egyszerűen kizárja azt, hogy valaha is tömegböngészővé váljon."

Jé nemrég még szar fos lassú volt. Már megint gyorsan változik a véleményed...
    "alapvető dolgoknak nem felel meg ami egyszerűen kizárja azt, hogy valaha is tömegböngészővé váljon." így van. És ez az alapvető dolog a tömeghisztériát keltő brutális hype, ami az ff-nél 2004-ben megvolt, a chrome-nál meg 2008-ban ;)

"Én nem vagyok egy számítástechnikai analfabéta" dehogy nem vagy, ezerszer bizonyítottad már itt az sg-n.
    Minden szar ami nem m$ minden szar ami nem ff, vagy ami picit más mint ezek. P4 meg ugye jobb volt mint egy athlon64 azonos órajelen, és összességben is ár/teljesítményt is beszámítva :DD